tisdag 30 september 2008

Internet!

Nu har vi äntligen fått internet! Det kom för några minuter sen. :)

Snart ska jag till skolan. Vi skulle ha kommenterat ett annat pars paper, men jag tycker det är svårt för jag har så svårt att vara kritisk. Jag hoppas att Felicia kan hjälpa till lite. Hehe.

Nu har jag börjat träna innebandy igen. Kungsör heter laget. Det verkar helt okej. Jag hade fått vara med på matchen på lördag, men det går ju inte för att jag har inte skrivit över mig än. Det var lite synd, men vi kanske ska åka hem i helgen och då är det bra. Tränaren sa att han vill ha med mig så fort som möjligt. :) Det är så jäkla skönt att börja träna igen. Nu vill jag träna varje dag. Jag tränade första gången i onsdags och efter den träningen hade jag sån himla träningsvärk, kunde knappt gå. Hehe.

Näe, nu måste jag gå och göra mig klar.

måndag 29 september 2008

Paper

Nu har vi fått modemet och allt, men nu är det något tekniskt fel istället. Det verkar inte vara meningen att vi ska få något internet. Hehe.

Vi har haft i uppgift att skriva ett "paper" två och två. Jag och Felicia blev klar igår, jag hoppas att det blev bra även fast det blev lite för kort. Den här veckan går jag bara i skolan två dagar, tisdag och onsdag. Nästa vecka börjar VFU:n, det blir nog roligt. Jag ska på något planeringssamtal med min handledare också, men hon har inte hört av sig och det skulle hon göra. Jaja...

måndag 22 september 2008

Örebro

Det har varit ett väldigt tjat om internet nu ett tag. Hehe. Men dom har sagt att det ska komma i början av den här vecken, fast det blir nog inte idag. Hoppas imorgon i alla fall.

Sitter nu i skolan och ska ha föreläsning om en timme ungefär. Jag tog ett tidigare tåg för att kunna sitta lite vid datorn och göra det jag måste göra.

I helgen var jag och Niklas till Örebro. Först var vi på stan, jag köpte en jacka på Cubus. Sen åkte vi till Ikea och köpte en hatthylla, skohylla och lite småsaker. Efter det gick vi på Elgiganten, jag lämnade in min mobil på lagning, så nu är jag utan mobil vilket känns skitjobbigt. Vet inte riktigt hur lång tid det skulle ta heller. Hoppas att jag får en ny. Hehe. Sen gick vi vidare på en skoaffär och jag hittade ett par stövlar. Äntligen! Sen var vi på Biltema och sen på Ica Maxi.

fredag 19 september 2008

Less

Jag börjar bli väldigt less på att inte ha internet nu. Det är så segt när man kommer på saker som man vill veta och så kan man inte kolla upp det för att man inte har nåt internet. Kommer det inte nästa vecka så vet jag inte vad jag gör.

Idag är jag ledig. Skönt. Nästa vecka går jag bara måndag, tisdag i skolan och sen så ska det vara nån information om VFU:n. Praktiken alltså. Jag hoppas att den blir rolig.

fredag 12 september 2008

Lars Winnerbäck 15/8-08

Det är ett tag sen det här var, men jag har som sagt inte kunnat lägga ut dom förrän nu.

Jag och Emelie tänkte att vi skulle vara där i tid, typ två timmar innan insläpp. När vi kom dit var det typ bara 40-50 personer i kön. Det var lite tråkigt, men vi hade i alla matsäck med oss. Det började nästan att regna på en gång vi satte oss ner på Emelies vattentäta filt. Det var lite tråkigt, men hon hade med sig en sån där "plastjacka", och den hade vi över oss.

Vi blev i alla fall insläppta ungefär klockan 17:00, som var planerat.





De som började var Cissi och Nour och Maud Lindström. Maud dög väl, men Cissi och Nour var bland det töntigaste jag har hört. Det var riktigt dåligt. Sen var det Emil Jenssen, han var rätt bra faktiskt. Även fast han hade rosa byxor på sig. Hehe.

Efter honom var det Sofia Karlsson. Hon var i alla fall bra. Många bra låtar.


Sen kom Miss Li. Hon är så jäkla bra att titta på live. Springer runt och är glad.
Sen kom han, den alla hade väntat på, Lars Winnerbäck. Det är så svårt att komma ihåg allt, men jag kommer ihåg att Tvivel, Söndermarken, Strimmor och Hjärterdams sista sång var dom bästa.

Jag var lite besviken först att dom inte hade spelat Hjärterdams sista sång, men så kommer han ut själv en sista gång och avslutar med den. Då var kvällen fullbordad.







Det var den bästa Winnerbäck-konserten som jag har varit på.

Örebro

Nu har jag kommit på hur man kommer in på internet med min dator på skolan, det känns bra i alla fall. Tele2 hade tappat bort våran lapp, som vi hade inte ens blivit registrerade. Klantigt. Nu är vi det, så nu hoppas jag att det kommer snart.

Idag är jag ledig, men jag åkte till Örebro ändå för att se om jag kunde komma in på internet här, och det gick ju. Jag lyckades inte igår, men du hade jag inte riktigt koll på vilka användaruppgifter det var man skulle ha.

onsdag 10 september 2008

Seeegt

Nu har skolan dragit igång på riktigt. Vi har fått en massa att läsa på en gång. Rätt tråkiga texter, men det kommer nog att gå bra ändå. Jag har rätt skönt schema nu iaf, behöver bara åka till skolan tisdag, torsdag i två veckor.


Internet har vi inte fått än heller. Det börjar bli väldigt jobbigt nu. Tråkigt att gå till biblioteket hela tiden. Jag hoppas verkligen att vi får det idag, för nu har det gått tre veckor. Men jag har nästan slutat hoppas på att det ska komma. Jag hoppas att jag slipper ha kontakt med Tele2 igen. Haha.

Jag har även sökt lite jobb nu, så vi får väl se om jag får något napp.

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek