torsdag 30 juli 2009

Träning

Har nyss sprungit intervaller, idag blev det 62 minuter och 34 sekunder. Jag vet inte riktigt hur långt det blev. Sist sprang jag i stugan och då sprang jag ca 9 km på 63 minuter. Jäklar vad man svettas när man har stannat.

Snart dags för jobb nu så jag måste skynda mig om jag ska hinna med att duscha och äta.

10 dagar kvar!

onsdag 29 juli 2009

Liten uppdatering

Nu är jag hemma från några dagar i stugan igen. Idag var det i alla fall soligt och självklart ska jag jobba då.

Imorgon hade jag och Emelie velat gå på Kjellvander, men jag har inte lyckats byta med någon... Men vi hittar nog på något annat roligt ändå.

Näe, det fanns inte mycket att säga nu..

söndag 26 juli 2009

Sandras 20-årsfest






Det var en väldigt rolig kväll. :)

Jag var i stugan först på dagen, när ja åkte hem skulle jag ta med mig bröd och enchiladas som jag skulle äta på jobbet. Jag glömde båda två. Så jag fick göra ny mat när jag kom hem. Tur att vi åkte i tid så att jag hann det. Eftersom att jag glömde brödet fanns det typ ingen frukost i morse heller. Det fanns i alla fall två mackor och det räckte.

Efter jobbet kom Emelie och hämtade mig i Ljusne och så åkte vi till Sandra. Det var mycket roligt.

Dagen började inte allt för bra, men avslutades bra. :)

tisdag 21 juli 2009

Saknar

Nu har jag varit ute och sprungit. Det har gått lite trögt med det på sistone, eller sen jag började jobba. Jag måste försöka skärpa mig så jag inte tappar det jag har byggt upp, eller vad man nu ska säga.

Snart är det dags för jobb igen. Idag och imorgon har jag intro på en annan avdelning som jag ska jobba på de fem dagar jag jobbar i augusti. Jag vill inte riktigt vara där, för det är så många att hålla reda på och komma ihåg vad alla ska ha hjälp med. Det är ju i alla fall inte så länge.


Saknar dig!

måndag 20 juli 2009

2 ½ män


Jag har varit väldigt skeptisk till den här serien väldigt länge. Jag ville inte alls kolla på den. Men så kollade jag lite för jag väntade på att Scrubs skulle börja och då märkte jag att den inte var så tokig ändå.

torsdag 16 juli 2009

Åska

Snart dags för jobb igen, 15:30 - 21:00. Väldigt sköna jobbtider.

Igår jobbade jag dag, 7 - 14:45. När jag kom hem åkte jag en sväng till Färsjön för där låg Emelie redan. Sen åkte jag hem och åt lite mackor, jag orkade inte göra någon mat. Vid åtta kom Emelie och Sandra för vi skulle kolla på film, men vi fastnade framför "Stora byggslaget" och "Lyxfällan". Sen visade det sig att vi i alla fall inte skulle få igång dvd:n.

Idag la jag mig ute och självklart börjar åskan komma hit då. Jag låg där typ en kvart, sen började det regna. Åskan kan inte ha varit speciellt långt bort idag. Det verkligen small till och det gick typ inte ens en sekund mellan blixtarna och mullret.

Näe, nu ska jag göra mig klar.

tisdag 14 juli 2009

Blåbär, svalor och jobb

Nu är jag hemma igen. Idag började jag jobba igen och nu kommer jag att vara ledig typ en dag när jag är ledig och sen jobba igen. Nu jobbar jag jag fram till lördag och då jobbar jag hela dagen.

Det har varit mycket skönt att vara i stugan. I tisdags plockade jag och mamma en massa blåbär. Typ 1,5 liter tror jag att det blev. I onsdags kom Håkan och Lena och i torsdags fyllde mamma år. Sen har vi rensat i lill-stugan, så nu går det att komma in där och jag har fått lite mer saker till lägenheten. Lite dukar, ljusstakar och köksgrejer. Dom sakerna kommer jag inte att kunna ta med mig när jag åker tillbaka sen, jag får ta det nästa gång.




torsdag 9 juli 2009

Stugan och jobb

Det kommer nog att vara rätt dött här resten av veckan också.

Jag har nu jobbat de två dagar jag ska den här veckan och är nu i stugan och kommer att vara det tills söndag troligen. Sen kommer jag att jobba rätt mycket så då får vi se om det blir nåt. Troligen blir det inte så många inlägg under juli.

måndag 6 juli 2009

Bilder


Hittade en massa gamla bilder :)

Mitt första loppisfynd


Idag har jag varit runt på en massa loppisar med Emelie och hennes låtsatsmamma, Kerstin. Jag försöker lära mig att hitta saker på loppisar men jag tycker att det är svårt. Idag hittade jag i alla fall ett tyg som jag (?) ska försöka göra gardiner av. Mamma får nog hjälpa mig eftersom jag inte har någon symaskin.


Jag borde fixa en ny "header". Bilderna börjar bli gamla och jag ser ju liksom inte ut så där längre. Jag har tyvärr inga bra bilder nu så det får nog vänta ett tag till.

söndag 5 juli 2009

Tillbaka till ensamheten

Inte riktigt kanske men det var riktigt jobbigt att åka ifrån Niklas idag. Fyra veckor tills vi träffas igen. Jobbigt.

Igår var vi som sagt på Perssons Pack, det var bra, som väntat. Synd bara att inte dragspelsgubben var där.

Nu är jag ledig måndag, tisdag, sen jobb onsdag, torsdag och sen ledig fyra dagar igen. Rätt skönt med en liten mjukstart.



lördag 4 juli 2009

Ingen tid

Jag känner att jag inte riktigt har någon lust att sitta och skriva här just nu. Jag har börjat jobba och det har varit varmt och skönt ute. Så vi får se när det kommer igång igen.

Ikväll blir det i alla fall "Perssons Pack" i Alfta!

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek