lördag 31 oktober 2009

Mums!

När Niklas kom tillbaka efter sin flyglektion åkte vi och tvättade bilen och bytte däck och nu har vi ätit väldigt god mat, kycklingfilé under vitlökstäcke med potatisgratäng. Till och med Niklas ville att jag skulle göra det igen och då måste det vara gott. ;) Sen ska vi äta upp glassen som blev kvar från igår och försöka hitta nåt att kolla på.

Imorgon ska jag åka till Örebro för att planera vidare på vårat rörelseverk.


Bullbak


Det blev rätt många bullar. Man skulle ha en halv jäst och då skulle det bli ungefär 25 bullar, men det kändes onödigt att ha en halv jäst över så jag gjorde på hela. Det blev typ 60 stycken så nu har vi bullar så räcker ett tag.

Hårproblem

Jag vill att mitt hår ska växa ut igen, fast på ett sätt vill jag ha kort hår. Jag har funderat på att skaffa löshår men det är så svårt att få rätt färg och tänk om jag vill färga håret och så passar inte löshåret till mitt riktiga i alla fall?

Jag vill att mitt hår ska se ut så här ungefär:


Nu ska mitt hår få växa ut, tror jag. Sen får vi se vad som händer.

Snart dags för bullbak!

fredag 30 oktober 2009

New York Super Fudge Chunk


Gott!

Simning klar!

Igår blev simningen äntligen klar! Vi hade alltså simexaminationen igår och det gick bra. Crawlet klarade jag på en gång och bröstsimmet fick jag göra om en gång. Det har varit riktigt segt att bada nu på slutet, så det är så sjukt skönt att det är över. Jag har bara kvar att simma 1000 meter och det behöver jag inte göra på Gustavsvik i Örebro.

Efter simningen hade vi seminarium och sen gymnastik. Vi började med hävredskap igår, det är verkligen inget för mig. Jag har inga armmuskler alls. Idag har jag sån sjuk träningsvärk i armarna och ryggen och på en massa ställen som jag inte visste att det fanns muskler på.

Sen var det dags för match. Vi vann med 3-2! Nu har vi tagit ett litet steg från bottenlagen och närmar oss topplagen. Jag kom hem typ halv tolv igår kväll/natt. Tänkte försöka kolla på Criminal minds men jag orkade inte och jag sov till halv tolv idag. Så länge har jag inte sovit på flera månader.

Ikväll blir det Ben and Jerry's!

söndag 25 oktober 2009

Vinst!

Idag blev det vinst med 6-4! Så jäkla skönt. Jag gjorde två mål och en assist. Hoppas verkligen att målen har börjat lossna lite nu och att jag inte får allt för ont i knät imorgon. Jag ska i alla fall vila fram till torsdag nu, för då har vi match igen.

Nu blir det "Vem kan slå Filip och Fredrik!

torsdag 22 oktober 2009

Jag klarade tentan!

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara den, men när jag bläddrar fram till sidan där poängen står på står det 29 och man skulle ha 24 för att klara den. 32 var VG och 40 vad max. Hade jag inte kunnat fått 3 poäng till. Hehe. Näe, jag är sjukt glad att jag klarade den!

Igår efter träningen hade jag ont i knät och när jag kom hem var det ännu värre. I morse när jag klev upp och skulle åka till simningen kunde jag inte ens sätta ner foten i golvet för att det gjorde så ont. Jag gick och la mig igen och ställde klockan på halv åtta istället och då var det lite bättre men absolut inte bra.

Det kan vara så att det har blivit lite överansträngt. Förra veckan tränade jag tre gånger, hade matcher lördag söndag plus att vi gör en massa saker i skolan nu. Hoppas det är bra tills på lördag!

söndag 18 oktober 2009

Skola, träning, match

Nu var det några dagar sen jag skrev men jag har typ inget att skriva. Det enda jag gör är att träna och gå i skolan ungefär.

Igår var det match mot Rönnby i DJ-serien. Vi vann med 7-2 och jag gjorde två mål och en assist. Ett "riktigt" mål fick jag göra också. Det var skönt, hoppas att det har lossnat lite nu.

Igår kväll var jag och Niklas barnvakt åt Oskar. Vi kollade på Monsters Inc, spelade kort och kollade lite på tv. Det var roligt. :)

Ikväll är det match igen. Hemma match mot Arboga. Det är i DJ-serien idag också. Arboga är nog det bästa laget där, men vi är bättre så vi ska vinna idag också. Vinner vi är vi ensamma ledare, just nu leder vi på målskillnad över Arboga.

tisdag 13 oktober 2009

Morotsbröd med honung


Nu har jag provat ett nytt bröd som jag hittade på Emelies blogg som hon har hittat här.

Jag hade kanske in för lite salt för det smakade inte så mycket, men det var ändå gott. :)

Rapport klar

Igår åkte jag som sagt till Örebro och tränade på simningen och hämtade en grej så vi kunde lägga in från pulsklockan på datorn idag. Simningen gick rätt bra i alla fall.

Idag har jag också varit i Örebro, men idag har jag och Elin skrivit klart rapporten till fysiologin som vi ska lämna in imorgon. Det känns som att det blev rätt bra, så vi får hoppas att vår lärare tycker det också.

När jag kom hem åt vi pannkakor och sen åkte jag och handlade. Nu håller jag på och bakar. Resultat kommer sen när det är klart.

söndag 11 oktober 2009

Hemska saker

Igår var det match. Vi spelade skitbra, men kunde inte få in bollen. Drygt. Det blev förlust med 2-3. Vi var värda en seger. Det tyckte till och med deras tränare.

Idag har jag inte gjort nåt speciellt. Vi har haft begravning för Chilla. Hoppas hon har det bättre nu!

Imorgon ska jag till Örebro en sväng. Först träna på simningen, sen till skolan och hämta en grej så man kan lägga in från pulsklockor och sen kanske en sväng på stan om jag orkar.

Två som har dött i Söderhamn idag, en 27-åring och en 20-åring. Sjukt. 27-åringen blev knivhuggen och den andra vet dom inte riktigt, men det tyder på att det var mord.

fredag 9 oktober 2009

Fullt upp

Igår var det match igen, DJ. Vinst med 6-3. Det var inte så bra spel, men vi vann i alla fall.

Idag var det information om hur och vad man ska välja för specialisering sen. Det är så svårt att välja. Jag kommer aldrig kunna bestämma mig. Hehe. Jag ska i alla fall vara på VFU på "högstadiet" nu så jag får se hur det är. Sen har jag tränat på orienteringen. Det känns rätt bra. Jag måste bara våga lita på mig själv.

Imorgon är det match igen, i Västerås. Hittills har vi tagit poäng i alla matcher i år. Hoppas den trenden håller i sig!

Idag när jag var på tågstationen och väntade på tåget i Örebro såg jag en av städtanterna i "Rent hus". :)

onsdag 7 oktober 2009

Chilla

I fredags morse när Niklas skulle kolla om Chilla hade mat låg hon på ett ställe hon inte brukar ligga på. Han kände på henne och hon var kall... Det känns så sjukt tråkigt men ändå töntigt att hon är borta. Hon var ju bara ett litet djur, men det var ändå mitt första husdjur nånsin.

När jag går hem från tåget går jag förbi ett äppelträd och så tänkte jag att där man kan ju ta en gren till Chilla som hon kan knaga på. Just ja, det behövs ju inte längre.. Det är liksom tomt att komma hem, även fast hon var i buren så var hon ändå där.

Hon har alltid haft dåliga tänder, dom växte snett och så, och den senaste tiden har hon varit väldigt blöt i munnen och Niklas läste att dom kan bli det om det är fel på tänderna. Så det kan ju ha varit det eller att hon hade fått diabetes. Det är i alla fall tråkigt..


tisdag 6 oktober 2009

Hata allergier





Kan nån göra så att jag inte är allergisk mer?

måndag 5 oktober 2009

Hemma

Det blev att jag åkte hem i helgen i all fall. Matchen i fredags blev inställd för att laget vi skulle möta hade dragit sig ur serien. Smart att säga det samma dag som matchen skulle spelas.

Tentan gick nog inte alla för bra, men jag hoppas att jag klarar den. Jag är absolut inte säker på det. Orienteringen gick inte heller bra. Den klarade jag inte...

Idag orkade jag inte kliva upp för att åka på en föreläsning, så jag blev hemma idag. Skönt.

Idag är det träning!

torsdag 1 oktober 2009

Simningen avklarad!

Snart tenta...

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek