söndag 13 juni 2010

Söderhamn

Nu var det väldigt länge sen jag skrev nånting, men jag har varit i Söderhamn och jag har inte haft någon lust alls att skriva. Det har i alla fall varit väldigt roligt förutom att tåget var försenat tre timmar och att jag tappade min mobil på tåget. Jag har i alla fall mitt vanliga nummer nu, men jag har typ ingens nummer. Jag har max 15 nummer..

I tisdags var jag på Jan Bylund med Emelie i Färila. Det var riktigt roligt. Vi skrattade konstant i en timme (han höll på i en timme).

I torsdags tog John studenten och här kommer lite bilder:









I fredags var jag ner på Johnossi på stan. Jag hade inte hört så många låtar innan, men det var i alla fall bra.

Igår åkte jag till Alfta. Direkt när jag kom dit åkte vi till Edsbyn och bowlade. Det var ganska länge sen nu, så det var roligt. Sen åt vi hemma hos Niklas mormor och morfar.

Idag har jag åkt till Arboga igen. Jag körde själv hit för första gången. Det gick bra. Imorgon är det dags för första jobbdagen, fast jag ska inte jobba riktigt. Det är lite lyftteknik och sånt. Tisdag, onsdag, torsdag har jag introduktion på min avdelning och sen börjar jag jobba den 30 juni. Fast jag skulle kanske kunna få jobba några dagar innan också, om det är någon som är borta. Men vi får se hur det blir med det.

onsdag 2 juni 2010

Paddlingsturen

37 km paddlade vi






Nu är jag hemma från paddlingsturen i Klarälven. Det har varit roligt, men även jobbigt. Jag har inte sovit så bra och igår paddlade vi väldigt långt. Vi har haft väldigt tur med vädret. Det har varit soligt nästan hela tiden, det regnade lite igår. Fast det var rätt skönt eftersom jag har bränt mig, mest på axlarna och på näsan.

Imorgon är det sista dagen, sen är det sommarlov!

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek