måndag 28 februari 2011

28. Där tränar jag helst

Det beror ju helt på vad jag ska träna, men jag älskar att träna ute. Speciellt på sommaren så klart. Det är helt klart en favorit. Det blir inte så instängt och så får man ju frisk luft på en gång.

Ska jag träna styrketräning vill jag helst vara på gymmet. Där skulle ju ett utomhusgym vara det ultimata.

Veckans träning - Vecka 8

Måndag: Innebandy, 60 min

Tisdag: Ben + mage, 40 min
            Powerwalk, 32 min

Onsdag: Innebandy, 75 min

Torsdag: Axlar + bröst + triceps, 35 min
              Innebandy, 60 min

Fredag: Powerwalk, 50 min

Lördag: Innebandy, 60 min

Söndag: Rygg + biceps, 35 min

Totalt: 447 minuter

Det blev inte riktigt lika mycket träning som vanlig, men det har varit mycket i skolan plus att jag jobbade hela helgen. Det känns i alla fall som att det var bra kvalité på gymmet.

söndag 27 februari 2011

Lång dag

Igår var jag borta hela dagen nästan. Åkte hemifrån vid halv åtta, började jobba klockan åtta. Jobbade till fyra och åkte direkt till samlingen till matchen. Den gick inte så bra. Kom hem vid åtta och då blev det lite mat och efterrätt, fruktcocktail med vaniljgrädde. Mycket gott! Sen började vi kolla på en film, men jag orkade inte hänga med på filmen, så jag gick och la mig klockan tio och slocknade på en gång. Så i natt har jag sovit ca 10 timmar. Det känns som att det var välbehövligt.  

Snart blir det en sväng till gymmet och sen jobb 12 - 21.

fredag 25 februari 2011

Pizza!

Sjukt god pizza!

27. Detta klara jag mig inte utan

Det går att tolka detta lite hur man vill och då kan det finnas många saker man inte klarar sig utan. Det är egentligen inget som man kan äta som jag inte klarar mig utan, men jag skulle sakna en massa saker som jag inte fick äta det. T.ex. keso och ägg.

Träning skulle jag inte klara mig utan däremot. Utan träning mår jag dåligt, i alla fall sämre, och jag orkar med mycket mindre.

Sen kan man ju även blanda in människor här och då är det så klart familj och vänner som jag inte klarar mig utan.

Fullt upp

Det känns som att jag har haft fullt upp hela dagen fast jag har varit ledig. Jag klev upp runt nio, åt frukost och läste lite om metabolismen. Jag läser ju en kostkurs på distans och jag känner att jag ligger lite efter i den just nu, eller jag gjorde det i morse i alla fall. För idag har jag kollat på en föreläsning på ca två timmar och läst det lilla som fanns om just metabolismen. Jag gjorde även nyss en/ett quiz som man måste klara för att bli godkänd på kursen.

En powerwalk på 50 minuter har jag också hunnit med. Gick på ställen där jag inte gått förut, så det var lite roligt.

På förmiddagen ringde dom och frågade om jag kunde jobba idag 16 - 21 och det kunde jag ju så klart, men efter en stund ringde dom och sa att det inte behövdes. Ganska skönt ändå. Det blir i alla fall jobb både lördag och söndag. Mycket bra!

Ikväll ska vi baka pizza!

torsdag 24 februari 2011

Keso mellanmål

Idag har jag testat denna, Keso med cashewnötter, ananas, apelsin och papaya. Den var god, men kanske lite för söt. Men det är helt klart ett tips till mellanmål om man glömt eller inte orkat fixa något. Bra att det finns en sked med också!

26. Så sover jag

Jag sover oftast ungefär åtta timmar, helst inte mindre. Då blir det som idag. Dödstrött hela dagen nästan. Mindre än sex timmars sömn fungerar absolut inte.

Jag ligger på sidan med ena benet uppdraget och en arm under kudden. Alltså typ framstupa sidoläge.

Jag sover oftast väldigt bra, men är tyvärr lättväckt.

Nuggets

I natt blev det inte många timmars sömn. Ca 5,5 timmar blev det. Det är så svårt att somna när man tränar sent. Om jag inte ska upp tidigt dagen efter gör de ju inget, men om jag ska upp halv sex är det inte lika roligt.

Idag var tåget ca 4 minuter sent till Arboga, vilket inte är så farligt. När jag hade satt mig på tåget säger dom att vi måste vänta på ett mötande tåg. Det tog några minuter till. Sen åkte vi iväg och efter ungefär 10 minuter måste vi stanna igen för ett till mötande tåg och det ska ta typ 10 minuter innan det tåget kommer. Det tog kanske 15-20 minuter innan det kom. 40 minuter sent kom vi fram till Örebro. Bra jobbat! Som tur var var bussen sen och den stod inne vid stationen, så det var bara att kliva på.

Nyss har jag ätit lite mat, ganska tidig middag men jag var så hungrig så det var lika bra att äta mat. Det blev nuggets, bulgur, kvarg blandat med curry och sweet chilisås och grönsaker. Mums!

Kallt!

Så här kallt borde det inte få vara nu. Det är ju snart mars!

Nu är det i alla fall dags att åka till skolan igen. Det är seminarium från 8:15 - 12:00, vilket känns väldigt segt. Efteråt ska vi sitta kvar och skriva nånting och sen så är det dags för gym. Det är bara att hoppas på att det går lika bra som benpasset sist!

onsdag 23 februari 2011

Puma Magic Top

Nu är dom snart mina!

Dagens lunch

Försökte skicka ett inlägg från mobilen idag, men det funkade inte så jag lägger in bilden nu istället. Det blev i alla fall pasta, broccoli, kalkon, avocado och ärtor till lunch. Mycket gott!

Det blev inget gym idag. Jag gick dit, men det var så mycket folk där så jag gick hem igen. Jag tycker inte om när jag inte kan köra det jag har tänkt köra för att det är upptaget. Så det får bli imorgon istället, för då kommer jag hem lite tidigare än idag.

24. Favoritidrottare

En favorit är Charlotte Kalla. Hennes vilja och motivation är det nog inte många som slår. Hon verkar också alltid vara så glad och har alltid ett leende på läpparna. Fler borde vara som henne!

Förseminarie

Idag ska jag till skolan. Segt. Vi ska träffas i förseminariegruppen, eller studiegruppen som lärarna vill säga nu, och förbereda oss inför seminariet imorgon. Det är ganska drygt att åka in "bara" för att göra det, men det är väl sånt man måste göra ändå. Bara att hoppas på att tåget går i tid idag... Det kom iväg lite sent från Stockholm, men det hinner dom köra ikapp.

Sen blir det nog en sväng till gymmet, om jag orkar, och ikväll innebandyträning.

Jag måste komma igång och knäppa lite mer bilder snart. Det har varit lite dåligt med det på slutet.

tisdag 22 februari 2011

23. Detta skulle jag vilja utöva

Jag skulle så gärna vilja gå på gruppass, men jag känner att det hinner jag absolut inte med nu. Då skulle jag nog få lägga ner gymmet. Något annat som jag tycker är lite coolt är gymnastik. Dom har sån sjuk kontroll på sin kropp, vilket jag skulle behöva. Dom har liksom allt, styrka, smidighet, snabbhet osv.


Ett av mina mål det här året är just inom gymnastiken. Jag ska klara ringarna!

Benpass

Idag klev jag upp vid sju och började tvätta. Åt frukost, kollade på Halv åtta hos mig, kollade runt lite på internet och när första maskinen var klar gick jag ner och slängde in en ny och gick till gymmet. Jag ångrar inte att jag sparade benpasset till idag. Det kändes så bra idag! Jag körde benspark, liggande lårcurl, utfall i smithen, vadpress och benpress. I benpressen började jag med 80 kg och sen plockade jag bort 10 kg i taget tills jag var nere på 30. Så många repetitioner jag orkade på varje vikt. Det känns i benen nu. Jag körde även lite mage: nån magmaskin, situps på bänk och sidolyft. Det var ett tag sen jag tränade magen. Hoppas att det känns imorgon!


Nu har jag ätit två äggmackor och jag ska försöka ta tag i pluggandet...

måndag 21 februari 2011

Vinterskor eller vårskor?


Ja, det är frågan...

Ny kurs

Min motivation för bloggen har försvunnit lite, men det kommer nog något litet inlägg ibland i alla fall. Men inte lika många som det har varit ett tag nu.

Idag har jag i alla fall varit i skolan. Ny kurs och väldigt mycket att läsa. Det känns som att alla texter handlar om typ samma saker så man behöver nog inte läsa alla texter så noga. Efter skolan hade jag tänkt att jag skulle gå till gymmet och köra ett benpass, men jag hade ingen lust överhuvudtaget så jag gick hem och pluggade lite istället. Vilket inte är speciellt vanligt. Att jag går hem och pluggar istället för att träna alltså.

Imorgon är jag ledig men då ska jag upp tidigt och tvätta och då blir det i alla fall ett benpass!

22. Min favoritfrukost

Frukost är ju det bästa målet på hela dagen och jag har många favoriter och gillar att variera mig lite.

En favorit är fil/yoghurt blandat med keso eller kvarg, någon slags frukt i och sedan müsli och till det gärna ett ägg eller två.

En mindre nyttigt favorit är mackor med falukorv på (som jag åt i morse) och till det mjölk, fast helst oboy.

Gröt är också gott!

söndag 20 februari 2011

Veckans träning - Vecka 7

Måndag: Crosstrainer, 6 min
              Gym, 35 min
              Innebandy, 90 min

Tisdag: Längdskidor, 39 min

Onsdag: Gym, 35 min
              Innebandy, 90 min

Torsdag: Längdskidor, 75 min
              Innebandy, 80 min

Fredag: Vila

Lördag: Powerwalk, 48 min
             Innebandy, 60 min

Söndag: Gym, 30 min
             Powerwalk, 34 min

Totalt: 624 min

Det känns absolut inte som att jag tränat så mycket den här veckan,  men det beror nog mycket på längdskidorna. Det går ju åt ganska många minuter då. Jag ska försöka att åka åtminstone två pass längdskidor nu fram tills snön försvinner, för det är ju så skönt att åka. Jag hoppas på att tekniken blir bättre och bättre också, vilket den borde bli.

lördag 19 februari 2011

Uppladdning!



 Det blev en skön promenad nu på förmiddagen. Det var inte alls lika kallt som jag tänkte att det skulle vara. Det känns att solen värmer nu. Det blev en sväng in på apoteket också, för att köpa Strepsils till min lilla sjukling här hemma. Hoppas att jag klarar mig från att bli sjuk!

Nu ska jag vila mig till matchen ikväll och innan det blir uppladdning i form av tacos!

Jobb och derby

Det var länge sen, men igår fick jag jobba. Det var bra, för jag jobbade bara två dagar förra månaden och nästa månad kommer jag nog inte att jobba så mycket för då ska jag ha VFU. Alltså praktik. Det längtar jag till!

Idag är det dags för derby. Arboga - Kungsör. Efter det blir det förhoppningsvis lagfest. Om vi vinner. Vi ska vinna!

Nu sitter jag och kollar på Disneydags och det är Den lilla sjöjungfrun. Det väcker lite barndomsminnen. Synd bara att det inte går på fredagkvällarna som det gjorde förut.

fredag 18 februari 2011

Vilodag

Snart dags att åka till skolan. Tåget är just nu en kvart försenat så vi får väl se när jag kommer iväg. Hoppas att det inte blir mer försenat, då kan det bli lite tajt om tid. Har suttit och tränat till på redovisningen nu och jag kan det bra men jag är ändå nervös. Tio minuter känns rätt länge. Hoppas det går bra i alla fall.

Idag ska jag ha vilodag.

torsdag 17 februari 2011

21. Därför tränar jag

Jag tränar för att:

* jag tycker att det är roligt

* jag mår mycket bättre om jag tränar

* jag vill få en snyggare kropp

* det är det är bland det bästa som finns!

1 mil!

Fältstudien är i princip klar och jag nu är det bara presentationen till imorgon som är kvar!


Det blev i alla fall en skidtur idag också och idag åkte jag 1 mil. Jobbigt, men skönt. Tråkigt nog startade inte gps:en på mobilen i tid så jag fick inte med hela rundan, men jag tror att det är ungefär så här jag har åkt. Idag ramlade jag två gånger. Haha. Kollade mig runt omkring så att ingen hade sett och det var det inte. Jag såg bara två människor i början av rundan, men dom svängde av tidigare.


Nyss har jag ätit två rostade mackor med kalkon på, en avokado och druckit mjölk. Det är alltid mycket godare att äta efter man kommit hem från ett skönt träningspass och speciellt när man varit ute!

Göra klart

Nu har jag kört fast, jag kommer inte längre på fältstudien. Jag vet inte vad jag ska skriva på diskussionen... Jaja, det kommer nog. Hoppas jag.

Idag ska jag alltså skriva klart fältstudien, göra en presentation till imorgon, förhoppningsvis hinna åka lite skidor och ikväll är det innebandyträning.

 Näe, nu måste jag sätta igång. 

onsdag 16 februari 2011

Sherlock

Det blev ett skönt rygg- och axelpass på gymmet idag. Det känns som att den där viloveckan behövdes, för det känns mycket mycket bättre nu och jag orkar mycket mer (eller ja, mer i alla fall) nu än jag gjorde innan. När jag kom hem åt jag lite mat, samma som jag åt till lunch igår. Sen la jag mig i soffan och kollade på första avsnittet av Sherlock, som går på SVT. Det var riktigt bra faktiskt. Jag kommer att titta på de andra två delarna också!

Tidig morgon

Idag har Niklas åt till Arlanda med skolan och jag lyckades ta mig upp strax efter att han hade åkt, lite efter sju. Åt omelett till frukost och har nu suttit och skrivit på fältstudien. Det känns rätt bra nu faktiskt. Nu har jag i princip bara diskussionen kvar och presentationen då, men det borde inte ta så lång tid att göra. Jag måste försöka välja ut vad jag ska prata om bara. Vi ska prata i 10 minuter, vilket jag tycker känns ganska länge. Det går nog bra till slut det också.

Nu blir det gym!

tisdag 15 februari 2011

Fruktsallad

Det blev lite Fruktsallad också.
Published with Blogger-droid v1.6.7

20. Det här åt jag idag

 Frukost: Jordgubb/Citron-yoghurt med kvarg, äpple och müsli och en macka med ost.


Lunch: Pasta med makrill i tomatsås + krossade tomater


Mellanmål: Banan och proteindrink


Middag: Pannkakor med hallonsylt och kvarg och två hårdmackor med keso, kalkon och tomat.

Just nu är jag mätt efter pannkakorna och som det känns nu kommer jag inte att äta mer idag. Men om jag gör det blir det nog någon frukt (banan, kiwi eller äpple).

Längdskidor

Nu har jag äntligen åkt längdskidor och det var roligt! Synd bara att jag har så dåliga skidor. Nästa vinter blir det nog ett par "riktiga" skidor. Jag åkte i alla fall 5 km på 39 minuter. Inte så fort, men det får duga för att vara första gången på två år. Nu blir det en varm och skön dusch!

Fältstudien

Har suttit och skrivit på fältstudien nu. Det känns som att det går framåt i alla fall. Jag har skrivit 4,5 sidor nu och den ska vara 8-9 sidor, så det är ju inte allt för mycket kvar. Jag har diskussionen och lite på bakgrunden kvar, sen kan jag säkert lägga till lite på resultatet och dom andra smårubrikerna. Det löser sig nog till slut. Det brukar det göra. Sen ska jag fixa någon slags presentation tills på fredag också.

Idag ska jag nog åka skidor i alla fall!

måndag 14 februari 2011

Keso med smak av äpple, päron och vanilj

Har nyss testat denna keso. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det var ingen höjdare. Det är godare att ha vanlig keso och sen blanda det med riktiga äpplen och päron.

Roligt igen!

Det blev ett skönt helkroppspass på gymmet idag för att komma igång från en veckas vila. Det kändes skönt att komma dit igen och nu kändes det roligt att gå dit, vilket det inte har gjort de senaste två-tre veckorna. Så jag hoppas att det håller i sig nu!

Har nyss ätit lunch, blodpudding, morötter, keso och lingonsylt. Det är så gott! Jag förstår inte riktigt att blodpudding kan vara gott.

Nu ska jag vila en stund för att senare orka skriva lite på fältstudien. 

Slänger in ett litet filmklipp från i fredags.
Det är svårt att åka på en för liten snowboard.

19. Hälsa för mig

Hälsa för mig är att äta det jag vill äta men i måttliga mängder, att känna att det är kul att träna och känna att jag mår bra av det jag gör. Hälsa kan betyda så olika för alla. Vissa tycker att man inte kan ha en bra hälsa om man är överviktig, medan andra tycker tvärtom och det är bara du själv som kan avgöra vad hälsa är för dig. Jag tycker nog att man kan ha en bra hälsa om man är överviktig men det är ju hälsa på olika sätt. Jaja, det går att skriva så mycket om det här, men det orkar jag inte göra här.

Mysteriet på Greveholm

Kollade nyss på tv.nu och såg att det nyss varit Mysteriet på Greveholm och jag upptäckte också att det även går klockan fem idag!

söndag 13 februari 2011

Veckans träning - Vecka 6

Måndag: Gym, ben, 35 min
              Powerwalk, 40 min 37 sek
             Innebandy, 60 min

Tisdag: Powerwalk, 62 min 49 sek

Onsdag: Innebandy, 60 min

Torsdag: Vila

Fredag: Vila (Pulkaåkning)

Lördag: Vila

Söndag: Innebandy, 60 min

Totalt: 318 min

Det har har blivit en skön vilovecka och nästa vecka kommer jag att köra på som vanligt igen!

Bröllop och match

Bröllopet igår var trevligt och det blev mycket ätande. Först var det förrätt som bestod av skaldjurstoast, varmrätten var fläskfilé, potatisgratäng, sås, grönsaker, bröd och gelé (som man fick ta själv, och hur mycket man ville). Sen var det dessert och det var kladdkaka med grädde, pannacotta (tror jag) och en chokladbit och sen blev det tårta. Så nu blir det nog smalmat den här veckan. 


I morse åkte vi vid nio för att jag skulle spela match och det blev vinst med 6-4 och tre mål för mig. Skönt! Det var även skönt att få springa slut på sig och den här veckan kommer jag köra på som vanligt med träningen igen.

På väg

Nu är vi på väg söderut igen och klockan två är det dags för match.
Published with Blogger-droid v1.6.7

fredag 11 februari 2011

Dagen i bilder







18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..

Jag tycker att det viktigt att unna sig saker ibland och det jag tycker om bäst av sånt som är onyttigt är nog lösgodis och choklad. Egentligen är det ganska dumt att man "unnar" sig saker som inte är bra för kroppen, men det är ju gott för stunden och det kan det vara värt.

Snö!

Published with Blogger-droid v1.6.7

torsdag 10 februari 2011

Ingen operation!

Det blir ingen operation av visdomständerna! Inte nu i alla fall. Dom där nere ligger bara där och då gör det ingenting. Hoppas att dom inte vill komma ut och fortsätter ligga kvar där!

Lite senare idag åker vi norrut. Först till Söderhamn för att jag ska hämta mina balskor (som jag ska ha på bröllopet på lördag) och så ska vi äta mat där. Spaghetti och köttfärssås blir det. Sen åker vi till Alfta och är där till söndag. Det kan alltså bli lite tomt i bloggen under helgen, men nåt litet inlägg blir det nog.

onsdag 9 februari 2011

17. Mitt måtto

Det här med måtto är inte riktigt min grej, men: Så länge man inte har gett upp har man inte förlorat!

Nya klänningen

Den är finare i verkligheten och den kommer vara snygg i sommar!

Inget gym

Det blev inget gym idag. Jag hade ingen lust med det och jag känner att motivationen för gymmet försvunnit lite. Jag tar en vila från gymmet fram tills på måndag, så jag får längta lite. När jag kom fram med tåget gick jag till Ica och väntade på Niklas för vi skulle handla lite. Medan jag väntade gick jag in på "Titt in" (en klädaffär) och jag hittade en fin jeansklänning på rean, 149 kr. Det kommer nog upp en bild senare idag.

Handledningsseminarium

Idag är det dags för skola igen. Idag är det handledningsseminarium, alltså inför fältstudien och för att dom ska se att man har kommit igång. Det har jag ju, fast inte så långt. Det känns ändå rätt bra, men det känns svårt också. Det burkar i alla fall bli bra tillslut.

När jag kommer hem blir det gymmet och idag är det dags för rygg, biceps och baksida axlar!

tisdag 8 februari 2011

16. Favoritlivsmedel

Det är ganska svårt att bara välja ett livsmedel, men måste jag välja så väljer jag nog ägg (klicka på länken för att läsa mer om ägg). Det går att göra så mycket med ägg. Koka, steka, göra omelett, bra till bakning osv. Det finns även en massa bra vitaminer och en massa annat bra i ägg.


Dessutom är ägg gott!

Solig promenad

Det blev en timmes promenad/powerwalk istället för löpning. Det kändes lite för halt för att springa. Nästan 7 km blev det. Nu ska jag försöka komma igång med fältstudien igen.

15. Då tränar jag allra helst

Jag tränar helst på morgonen/förmiddagen för då har jag det gjort och behöver inte tänka på det mer sen. Sen så kan man ju alltid hinna med ett till pass om man gör det första tidigt.

Jag tränar också helst när det är soligt och varmt ute, för då får man lite extra energi!

Träningsvärk!

Idag har jag träningsvärk i rumpan i låren. Skönt att jag äntligen börjar få till mina benpass. Nu har jag fått träningsvärk dom två senaste gångerna i alla fall. I början fick jag också det, men sen har det stannat av lite. Jag känner även av i ryggen, antagligen från när jag tränade på ringarna.

Idag ska jag börja skriva på fältstudien och kanske blir det lite löpning, men det får vi se.

måndag 7 februari 2011

Dåligt slut

Inget bra slut på den här dagen.

Nu: Sova

Kommit igång!

Jag har kommit igång med fältstudien! Har hittat litteratur och lagt upp lite hur jag ska skriva och vad som ska vara med. Känns skönt!

Vid tre började jag känna mig lite rastlös och jag orkade inte hålla på med fältstudien mer, så jag tog en powerwalk på 40 minuter. Annars har det inte hänt mycket idag.

Nu är det snart dags för innebandyträning!

Benpass

Kom nyss hem från ett benpass på gymmet och idag tränade jag även lite på gymnastiken. Det känns verkligen omöjligt att klara det där just nu. Jag vet inte hur jag ska göra för att klara det...

Passet såg ut så här:

Knäböj
Stående vadpress
Utfall i smithen
Benspark
Liggande lårcurl

Idag ska jag i alla fall komma igång lite mer med fältstudien. Snart. Det är ju så segt att komma igång. Men när jag väl kommer igång brukar det gå bra.

söndag 6 februari 2011

14. Favoritmellis

Min favoritmellis är absolut kvarg blandat med Fun light love och banan. Det smakar precis som godis fast väldigt mycket nyttigare!

Veckans Träning - Vecka 5

Måndag: Innebandy, 80 min

Tisdag: Gym, ben, 40 min
            Löpning (till och från gymmet), 20 min

Onsdag: Löpning, 28 min 47 sek
             Gym, biceps + rygg + baksida axlar, 45 min
             Innebandy, 75 min

Torsdag: Promenad, 50 min
              Innebandy, 80 min

Fredag: Powerwalk, 41 min 13 sek
            Styrketräning, mage, 8 min

Lördag: Gym, Triceps + axlar, 30 min

Söndag: Skridskor, 100 min

Totalt: 598 min

Superväder!

Idag blev det skridskor igen och idag i superväder! Åkte i underställströja och en t-shirt bara. Det är verkligen hur skönt som helst ute. Idag skulle man verkligen åka ut på en skidtur, men det orkar jag nog inte nu. Nu blir det dusch och sen ska vi kolla på en film.

lördag 5 februari 2011

13. Mitt bästa kosttips

Mitt bästa kosttips är att äta varierat och äta av allt, protein, fett och kolhydrater, fast i mindre portioner. Jag själv skulle aldrig kunna gå på någon diet där man väljer bort någon del, t.ex. LCHF där man väljer bort kolhydrater. Det skulle aldrig fungera för mig. Jag vill äta av allt.

Om du tycker att du äter för mycket, prova att fylla tallriken med grönsaker först och lägg på maten sen. Det kan också vara bra att ta en mindre tallrik och nöj dig med en portion.

Axel- och tricepspass

Idag klev jag upp vid nio och kollade lite på Disneydags. Velade lite om jag skulle gå till gymmet eller inte. Det gjorde jag i alla fall. Axlar och tricpes blev det idag. Jag filmade lite idag, men vi får se om jag vågar lägga upp dom här sen.

Så här såg passet ut:
Pushdown med rep
Drag åt sidan i cable (axlar)
Kickbacks
Hantelflyes
Drag ovanför huvudet (triceps)
Hantelpress

När jag gick till gymmet snöade det. Vill inte ha mer snö nu! Men nu verkar det som att solen är på väg fram. Det hade ju varit lite trevligare om solen varit framme när jag var ute.

Nu får vi se vad jag ska hitta på resten av dagen. Plugga lite kanske? Nja, tveksamt.

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek