tisdag 27 december 2011

Julen hittills

 Vi börjar med några bilder från skidåkningen den 23 december.




 Idag har jag varit ute och sprungit en sväng. Samma som sist.Det gick helt okej, förutom att jag fick lite ont vid revbenen igen. Använde förresten en julklapp idag, jackan. Mycket bra julklapp!



Till lunch idag blev det julmatsrester och även till middag. Nu är laxen slut, tyvärr. Det skulle jag kunna äta varje dag. 

lördag 24 december 2011

Bästa julklappen

Helt klart den bästa julklappen för i år: en mössa som Oskar gjort!


Published with Blogger-droid v2.0.2

Julaftonslöpning

Kom precis hem från 6,6 km löpning. Bra start på julaftonen!

Nu blir det snart triss!

God jul!

Published with Blogger-droid v2.0.2

fredag 23 december 2011

Julmust och skinkmacka

Är helt slut efter en dag i backen. Sitter nu och tar igen mig i soffan med julmust och skinkmacka. Sjukt att det är julafton imorgon...


Published with Blogger-droid v2.0.2

onsdag 21 december 2011

Julklappsrim

Idag har Niklas och jag givit julklappar till varandra och därför tänkte jag avslöja mina rim:


Detta är något du gillar,
när du inte på din gitarr pillar.
Sätt dig i soffan så glatt,
och du kan få dig ett skratt.

Mycket pengar du jobbar in,
så att din plånbok blir stinn.
Liten plats denna tar,
så du endast dina kort kan ha kvar.

Jag kan även skriva mammas eftersom hon aldrig läser här:

Detta kan jämföras med kamelen
som har en puckel på ryggen.
Små huttar du har i selen,
när du springer bland myggen.

Vad tror ni att jag har köpt?

Sista dagen


Sitter och kollar på julkalendern nu och ska snart äta lite frukost. Sen är det dags för sista seminariet för det här året. Det ska bli så skönt! Ikväll ska Niklas och jag ha vår egen julafton. Mys!

Igår hade vi opponering på vår uppsats och det gick rätt bra. Det var inga jättestora saker vi skulle ändra, så det går nog ganska fort.

måndag 19 december 2011

Snö!

Äntligen är det vitt på backen!

Idag blir det en lång dag. Kommer hem. Halv sju från Örebro, sen hem, äta lite och sen träning. Fullt upp hela dagen.

Published with Blogger-droid v2.0.2

söndag 18 december 2011

Fjärde advent och vinst


Idag var det sista matchen för det här året och nästa match ät inte förrän den 20 januari tror jag. Det blev i alla fall vinst med 6-2 vilket var väldigt skönt och viktigt. När jag kom hem åt jag mat, enchiladas som blev över från igår. Sen blev det lite plugg. Det är inte speciellt motiverande att plugga just nu, så det ska bli skönt att ha ett riktigt jullov.

Imorgon är det opponering som gäller. Vi ska alltså opponera på en annan uppsats och det kan sitta andra och lyssna. Hoppas att det inte är så många... Det är lite nervöst, men det ska nog gå bra.

Philips SHQ3017

Äntligen beställt hörlurar!

lördag 17 december 2011

Lugg?


Har suttit och kollat på massa bilder på bilddagboken och hittade den här bilden. Skaffa lugg igen kanske?

torsdag 15 december 2011

Smarrigt

Idag har det varit en riktigt seg dag. Har haft vilodag idag och har bara varit en sväng till Netto och handlat lite. Annars har jag kollat på film, läst och slöat vid datorn.


Jag tog fram kyckling förut idag för att jag tänkte äta det till middag. Jag började steka kycklingen och hade på lite tacokrydda, men så kom jag på att det blir så tråkigt att äta kycklingbitar och bulgur bara. Så jag hade i krossade tomater och skvätt mjölk i. Mumsigt värre blev det.

Nu ska jag försöka läsa lite mer och imorgon blir det lite plugg och sen volleybollturnering.

tisdag 13 december 2011

Morgongym

Idag började jag dagen med julkalendern och frukost. Vid kvart i åtta gick jag mot gymmet och körde ett benpass, eller det tredje passet i träningsupplägget som jag kör just nu. Jag hoppade över det första passet för att det var det ända passet jag körde förra veckan. Det gick i alla fall riktigt bra idag. Förutom i knäböjen, då jag var ganska slut i benen från igår.


Nu har jag gjort mig i ordning för att åka till skolan. Tåget går 10:41. Skönt att ha gjort något vettigt idag i alla fall. Idag ska vi förresten lämna in uppsatsen. Nu finns det ingen återvändo!

måndag 12 december 2011

Bra start på träningsveckan!

Idag har det varit en massa krångel i skolan igen, men det löste sig till slut i alla fall. När jag kom hem gick jag direkt till gymmet och började med löpning på bandet. 20 minuter. Jag tänkte ge upp efter ca 10 minuter, men tänkte äh, jag kör till 15 i alla fall och då tänkte jag att då kan jag lika gärna köra klart den tid jag hade ställt in på. Rätt bra tempo blev det också. När jag sprungit klart körde jag;

  • Hantelrodd
  • Brösthantelpress
  • Tricepspress
  • Bicepscurls med stång
  • Sneda crunches på boll
Innan träningen sprang vi också ca 20 minuter och sen innebandyträning på det. Skön start på veckan!

Imorgon blir det morgonträning och sen iväg till skolan och kolla/lyssna på två opponeringar.

lördag 10 december 2011

Hemmagjord pizza

Gissa vilken halva som var min?

Allergisk mot alkohol?

Nu har det varit dåligt med skrivandet igen, men den här veckan har jag verkligen haft fullt upp. I måndags satt vi och kollade igenom på andras c-uppsatser för att ge kommentarer på provopponeringen vi hade dagen efter. Så i tisdags var det alltså provopponering och den höll på från nio till tolv ungefär. Efter det satte vi oss och fixade till några av de kommentarer vi fick. Onsdag, torsdag och fredag har vi suttit hela dagarna och fixat till och skrivit om. Igår vid halv fyra, fyra var vi klara. Så nu är uppsatsen klar för opponering som är den 20 december. På måndag ska vi skicka in den till urkund (för att ha bevis på att det inte är plagiat) och sedan lämna in den till vår examinator.

Igår kväll hade vi match i Örebro, mot Örebro universitet. Det blev vinst med 6-3, mycket skönt och välbehövligt.

Jag har varit lite småsjuk den här veckan också. Jäkla alkohol... Efter lagfesten vi hade för någon vecka sen blev jag sjuk och nu efter julfesten med herr- och damlag blev jag också sjuk. Så träningen den här veckan har inte legat på topp. Typiskt när jag har känt att det gått bra på gymmet. Funderade på att gå dit idag, men det är lika bra att vila.

torsdag 8 december 2011

Wasa Kanel


Det här hårdbrödet är så sjukt gott. Jag kan äta hur många som helst. Det är perfekt om jag blir sugen på godis eller liknande, det tar bort sötsuget direkt.

fredag 2 december 2011

Löpband

Idag klev jag upp vid sju igen och kollade på julkalendern. Tror att den kan bli rätt bra faktiskt. Åt lite frukost och vid halv nio gick jag till gymmet. Körde lite löpning på bandet innan jag gick hem också. Jag har aldrig riktigt gillat att springa på löpband, men idag kändes det bra. Sjukt svettig blev jag i alla fall!


Sen hem och ta efter träning-mat, dusch och sen plugg. Jag och Markus har suttit och pluggat hela eftermiddagen. C-uppsatsen börjar bli färdig och nu är alla delar färdigskrivna. Bara att vänta på kommentarer från vår handledare. Opponering vecka 51. Snart så är det över!

torsdag 1 december 2011

Lussebullar

Äntligen har jag bakat Lussebullar. Gjorde även några som vanliga bullar. Orkade inte rulla mer.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek