torsdag 11 oktober 2012

Löpbandslöpning

Idag har jag varit på linsundersökning och det var alldeles för länge sen jag gjorde en sån nu. Som tur var hade inte synen ändrats nånting och jag hade bara fått ett litet skavsår på hornhinnan, men det kunde bero på att jag var förkyld nyss. Så nu får jag sova utan linser några nätter. Tur att jag slapp vara utan linser på dagarna i alla fall.


När jag kom hem från undersökningen bytte jag om och gick ner och sprang lite på löpbandet (gud vad det är tråkigt) och körde några styrkeövningar för överkroppen:


  • Skivstångsrodd
  • Bicepscurls
  • Ryggövning i cable cross
  • Ryggresning
  • Triceps push down
  • Drag mot hakan (baksida axlar)

Jag börjar ledsna lite på gymmet här i källaren så nu hoppas jag att M kan bli frisk så att vi kan skaffa gymkort, vilket vi har tänkt i några veckor nu.

måndag 8 oktober 2012

Nya shakers

Nu börjar jag gilla min träningsdagbok igen. Det har blivit någon form av träning dom tre senaste dagarna och det var ett tag sen nu. Imorgon blir det troligtvis gym också. Tummen upp för det!

Idag kom mina nya shakers också, mina gamla började bli så gamla och äckliga.


Idag fick jag äntligen åka skridskor också och det kändes rätt bra idag även om jag blev sjukt trött på slutet. Nu är det bara att hoppas på att jag får vara frisk!

söndag 7 oktober 2012

Lugnare träning

Jag hade tänkt träna på Factor idag, men det känns inte riktigt bra och göra det just nu så det får vänta nån dag till. Det känns ju så dumt att missa dom träningarna eftersom jag betalar för två gånger i veckan. Menmen, det är inte så mycket att göra åt. Det får i alla fall bli någon lugnare form av träning idag.



lördag 6 oktober 2012

Igång igen

Nu var det ett tag sen jag skrev igen och den senaste veckan har jag varit sjuk och då finns det oftast inget roligt att skriva. Idag har jag äntligen kunnat träna lite igen. I morse började jag med en halvtimmes morgonpromenad och för en liten stund sen körde jag lite tabata intervaller här hemma. Jag hade egentligen tänkt gå ner i gymmet i källaren men det var någon som tagit med sig nyckeln till jobbet.

Broberg - VSK

Nu hoppas jag att jag håller mig frisk och klarar mig från alla barnbaciller så att jag inte missar fler bandyträningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek