måndag 12 november 2012

The foot

Foten har blivit bättre men absolut inte bra och det är inte något jag har förväntat mig heller. Igår gick jag ganska mycket och det gick helt okej ett tag men sen började det göra ont. Idag har jag inte gått speciellt mycket och ändå gjorde det ont när jag stod upp ett tag när jag skulle duscha. Usch. Det här är inte roligt.

Igår på Heron City när Marcus vinner en ninja till mig :)


Jag vill tacka min underbara pojkvän som hjälper mig med allt här hemma när foten inte mår bra och för att han förgyller min vardag <3>

onsdag 7 november 2012

Skadad

 Foten i morse

Igår var det dags för bandyträning igen och före varje träning är vi ute och springer. Igår när det var kanske 100-150 meter kvar lyckades jag trampa på en sten och vrickade till foten. Det gjorde skitont just då, men sen blev det inte så farligt. Så jag snörade på mig skridskorna och tränade ca en halvtimme, sen gick det inte mer. Det gick liksom inte att ta i så mycket som jag ville. När jag kom hem fick jag ännu ondare och foten var jättesvullen. Vi funderade på om jag skulle åka in till akuten, men vi bestämde att vi skulle vänta och se till dagen efter. Idag vid ett ungefär åkte vi in och allt tog ungefär tre timmar. Ledbandet hade i alla fall lossnat lite från skelettet och nu kommer jag få hoppa på kryckor ett tag och det blir inga skridskor på några veckor. Minste 3-4 veckor skulle det ta. Jag hoppas verkligen på mindre!

I väntan på att få remiss till röntgen

I väntan på att få beskedet

Så nu blir det bara överkroppsträning i några veckor plus att jag hoppas på att få starka armar eftersom jag måste hoppa på kryckor. Det finns alltid något positivt! Fast just nu har jag ganska svårt att se det så...

torsdag 1 november 2012

Höstlov

 I helgen har jag varit i Söderhamn. Det är alltid lika skönt att komma hem ett tag, men det är även ganska skönt att åka därifrån när man väl gör det. Fast jag hade kunnat stanna längre än fyra dagar den här gången. Marcus var med dit den här gången och det finns så mycket jag vill visa och vissa saker kommer man inte på på en gång, men det blir ju fler gånger.


 På väg till jobbet igår

Den här veckan är det höstlov och jag var ledig måndag och tisdag, så det blir en kort vecka. Plus att jag har planering. Idag var jag på jobbet i ungefär två timmar och sen gick jag hem och planerade istället och imorgon blir det planering hemma hela dagen.


Idag har det blivit en promenad på drygt en halvtimme och 40 minuter nere i gymmet och idag körde jag överkropp. Fast det blev nog mest rygg och det är det jag tycker är roligast att träna. Det känns riktigt skönt i kroppen just nu!

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek