tisdag 13 maj 2014

Jag älskar att träna!

Idag efter träningen kände jag mig så sjukt glad. Träningen gick bra och det känns alltid (nästan) så himla bra efter att jag tränat. De dagar jag inte tränar är jag inte alls lika glad och jag har svårare att somna än de dagar som jag tränar. Det är ganska kul att jag blir trött ungefär samma tid varje dag och det är runt 22:00. Det är lite tråkigt på helgerna, men annars är det rätt så skönt.

Idag såg träningen ut så här:

Tisdag !!
A.
backsquat 20rm, värm upp med 3-4set böj. Sedan har ni ett försök på er att sätta 20rm, (vikten ni bör ha är 50-65%av 1rm) ha gärna en passare bakom.
B.
cash in 50 DU
25 stepup på låda med viktskiva 20/10kg
25 pushups
25 airsquats
20 stepup på låda med viktskiva 20/10kg
20 pushups
20 airsquats
Cash out 40 DU
C . Hopp och lek !


Det jobbigaste var helt klart armhävningarna och jag gjorde inte en enda på knä, så det är jag i alla fall nöjd med. Vi avslutade med att stå på händer 20 sekunder och sedan 10 sekunder hollow rock x3 och sedan 30 sekunder/15 sekunder x3.  

Hollow rock

lördag 10 maj 2014

Fran och Karren

 Ibland är det svårt att hinna med att sitta vid datorn och då blir det inga inlägg. I måndags hade vi möte till strax efter sju på jobbet och när jag kom hem hade jag ingen lust att sätta mig vid datorn och skriva nåt inlägg, då vill jag hellre umgås med Marcus. Tisdag, onsdag, torsdag jobbar jag till fyra och halv fem brukar jag träna och då kommer jag hem runt sex och då finns det alltid en massa saker att göra. Eller så är jag trött och slänger mig i soffan en stund. Jag har lärt mig att ibland finns det viktigare saker...

I morse var jag på 10-passet och körde och idag var det Fran och Karren. Fran är 21 - 15 - 9 av thrusters och pullups och Karren är 150 wallballs. Innan vi körde det här var det lite teknik på thrusters och idag klarade jag en med 45 kg, vilket jag aldrig gjort förut. Jag har nog aldrig testat mitt max nån gång förut. Tror att jag kanske hade klarat lite till men det hanns inte med idag. Fran klarade jag av på 8:40 och wallballsen hann jag inte med alla 150. Jag klarade i alla fall 138 på 10 minuter. Det var ett riktigt grispass idag. Jag har typ legat däckad i soffan sen jag kom hem, med en lite matpaus.






 Tonfisksallad med räkor och ägg. Mums!


söndag 4 maj 2014

Vardagsrummet och balkongen

Idag har det varit en lugn dag. Ingen träning hittills, men jag är ganska sugen på att åka och gymma. Jag är sugen på att träna lite teknik på alla olika övningar på crossfiten.

Vi har i alla fall varit en sväng till Ikea idag och köpt golv till balkongen, en lampa till läshörnan och en ny (likadan som vi hade innan som har gått sönder) lampa till taket i vardagsrummet. Jag gillar verkligen vårt vardagsrum nu. Det enda som saknas är tavlor ovanför soffan och lite saker i hyllan under tv:n. Tavlor har vi, men de har inte kommit upp på väggen än.

 Tv-hyllan

                                 Soffan och läshörnan                                    

Balkongen

Tarzan

Så kan det gå när man försöker leka Tarzan i en lekpark...

fredag 2 maj 2014

Nya träningskläder

 Beställde nys shorts och strumpor till träningen och jag blev riktigt nöjd med båda två. Hade inte shortsen idag, men strumporna och de är sjukt sköna! Shortsen är från Under armor och strumporna från Reebok.



Så här såg passet ut idag. Ett roligt pass, men det var riktigt tungt och jobbigt idag. Jag kände mig inte alls lika pigg som jag brukar. Det kan bero på att vi var ut i onsdags... Ingen alkohol mer på ett tag nu! Inte för att det händer speciellt ofta, men nu ska formen drillas ordentligt!

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek