onsdag 30 december 2009

Nya skor!

Idag har vi (jag, Niklas, mamma och John) varit i Gävle. John gjorde sitt teoriprov idag och han klarade det! Jag hittade ett par skor som jag ska ha imorgon. Jag är faktiskt mycket nöjd med dom. Jag köpte även örhängen och ett halsband.

Lite bilder från julen









Jag har inte fixat alla bilder, så vissa är lite stora. Jag har inget photoshop för jag har formaterat om datorn, vilket är väldigt skönt. :)

tisdag 15 december 2009

SNÖ!


VFU-perioden slut

Idag var det näst sista dagen på VFU:n. Det är med blandade känslor jag går dit för sista gången imorgon. Det är rätt jobbigt att ha någon som bedömer en hela tiden. Det skulle kännas mycket bättre om det var till mitt eget jobb jag gick. Ha egna klasser. Det ska bli ganska skönt att komma tillbaka till Örebro fast ändå inte. Där är det en massa krav som ställs, det har varit skönt att slippa. Nu håller jag på med VFU-uppgiften. Det går lite trögt, men det kommer nog att bli bra till slut.

Niklas är i Köping på nåt flyggrejs och jag har hållit på och tvättat. Under tiden maskinen gick tog jag en promenad på ca 50 minuter. Det var riktigt skönt faktiskt. Jag ska försöka hinna gå en sväng innan jag går till VFU:n imorgon också. Jag börjar halv tolv då.

Än så länge går det faktiskt oväntat bra med att inte äta godis. Jag har inte ätit nånting än så länge.

söndag 13 december 2009

Nytt liv!

I fredags bestämde jag och Emelie att vi ska börja ett nytt liv, lite i alla fall. Det här har vi bestämt:

* Start: Måndag 14/12 - 09

* Får inte äta:
- Snacks
- Godis
- Bullar/fikabröd
- Läsk/saft
- Glass

* Får fuska EN gång i veckan

* Straff: Gå ut och gå minst en halvtimme tidigt på morgonen från måndag till fredag

* Vägning och mätning på söndagar

* Mäta:
- Midjan
- Överarmar
- Bröstet
- Stussen
- Låren

* MÅSTE ERKÄNNA FUSK!

Jag behöver verkligen ett bra straff om jag ska klara sånt här och det tycker jag att vi har kommit på den här gången.

Lars Winnerbäck 12/12 - 09





Winnerbäck igår var sjukt bra. Men det var inte så oväntat. Det finns fler bilder på Facebook, fast dom blev inte så bra.. Det har i alla fall varit en trevlig helg! :)

torsdag 10 december 2009

Julklappar

Jag vet inte vad jag ska önska mig i julklapp, jag önskar mig inget speciellt. Någon som har något bra förslag på vad man kan önska sig?

Igår när jag kom hem från VFU:n mådde jag inte speciellt bra. Jag fick frossa, troligen feber och hade ont i huvudet. Idag har jag i alla fall bara ont i armen.

Idag ska jag (och Niklas) städa lite eftersom Emelie kommer hit imorron. :)

tisdag 8 december 2009

Gröna pannkakor!

Idag har jag haft min sista gymnastiklektion. Det är inte kul att ha gymnastik när man känner att man inte kan sakerna själv... Men det gick rätt bra idag ändå.

Idag har jag vaccinerat mig, det gjorde rätt ont faktiskt. Nu är det bara att hoppas på att jag inte blir så dålig efteråt.

Idag har vi ätit pannkakor, gröna pannkakor.



lördag 5 december 2009

Lite enformigt

Det är lite dåligt med inlägg just nu, men jag har typ inget att skriva om. Jag är på VFU:n och när jag kommer hem från och har ätit är jag trött och sover nånstans mellan en halvtimme och en timme. Sen åker jag och tränar. Så ser mitt liv ut nu ungefär. Inte allt för kul, men det är i alla fall roligt på VFU:n. Jag börjar bli lite less på att ha skridskolektioner nu bara. Det blir bara samma och samma hela tiden.

Nästa helg kommer Emelie och då blir det Winnerbäck med Sandra och Micke. :)

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek