måndag 31 oktober 2011

Godisförbud

Sen i tisdags har jag inte ätit något som kan klassas som godis. Vi var på Dollar Store och köpte lite godis och när jag hade ätit upp det kände jag att "näe, nu ska jag inte äta sånt här på ett tag". Så fram till jul är det förbjudet med godis, förutom helgen då Niklas fyller år. Jag vet att det är dåligt med undantag, men det tänker jag ha i alla fall. Än så länge går det bra och jag har faktiskt inte känt mig speciellt sugen (fast Niklas satt och åt ostkrokar i helgen). Det finns så mycket annat gott man kan äta.

Jag vet inte riktigt vad som räknas fram till jul, men det får jag försöka komma fram till snart.

Morgonpromenad!


Det blev i alla fall en morgonpromenad på ca 30 minuter idag. Jag kom inte iväg förrän vid nio, för jag hade svårt att somna igår och låg kvar lite extra i sängen i morse. Har nyss ätit frukost och ska nu lägga mig i soffan en stund och sen får vi se om det blir gym också.

söndag 30 oktober 2011

Gym imorgon?

Har varit sjuk i en vecka nu. Igår låg jag däckad i soffan hela dagen och var allmänt seg och trött. Idag är det betydligt bättre, bara hosta och lite snorig kvar nu. Det känns faktiskt bättre efter dagens match också. Vinst med 3-1. Så jäkla skönt!

Längtar efter sommarlöpningen!

Ska jag våga mig på gym och morgonpromenad imorgon? Jag hoppas i alla fall.

torsdag 27 oktober 2011

Sjuuuk..

Nu vill jag bli frisk! Idag känner jag mig nästan sämre än igår. Det har varit ganska skönt att vara sjuk några dagar, med bara vila. Men nu börjar det bli segt och träningssuget kommer tillbaka. Jag hade tänkt att jag skulle vila idag och börja träna imorgon. Just nu känns det inte så...

tisdag 25 oktober 2011

Vad var det jag sa?


Vill inte vara sjuk! Jag är inte jättesjuk, men tillräckligt för att inte orka göra något. Trött och känningar i halsen är inte kul, fast det kunde ju vara värre. Jag som köpte en reflexväst igår för att jag skulle synas bra när jag ska ut och springa eller liknande. Nu får den vila några dagar till...

måndag 24 oktober 2011

Inte varje dag

Just nu har jag ingen lust att skriva här. Jag har en massa annat att tänka på och jag känner att det bara blir samma sak i bloggen varje dag. Nästan alltid när jag har skrivit ett sånt här inlägg får jag lust att blogga igen, vi får se hur det blir den här gången. Det kommer nog nåt inlägg då och då, men inte varje dag.

tisdag 18 oktober 2011

Panik!

I dag har jag varit i skolan igen och fixat klart inför seminariet på torsdag. När vi var klara skickade vi in allt till vår handledare och de som är med i vår grupp. Trodde vi ja. När jag kom hem skulle jag öppna det (skickade till mig själv också) och kolla lite extra. Det var fel version! Skrev till Markus och han gick till skolan för att skicka den rätta versionen. Den fanns inte! Allt vi gjort idag var borta. Så det var bara att sätta sig hemma och fixa till allt igen. Som tur var gjorde vi mest igår och den versionen fanns kvar. Nu börjar det i alla fall bli klart igen.


Har nyss ätit lite jordgubbsproteinfluff, med pumpafrön, nötter och lite kokosflingor. Mycket gott!

måndag 17 oktober 2011

En förlust och en vinst

I lördags åkte vi till Fagersta för att spela match, det blev tyvärr förlust med 4-3. Igår var det hemmamatch mot Råby och där gick det desto bättre. Det blev vinst med 5-2 och jag lyckades få in 3 mål. Det var väldigt skönt, men jag hade lite flyt.

Idag har jag pluggat, vilket det känns som att det kommer bli typ varje måndag - fredag fram till jul nu. Mycket att göra! Det känns i alla fall rätt bra än så länge. Vi satt i alla fall och höll på i fyra timmar idag ungefär. När vi var klara gick jag till gymmet och körde ett överkroppspass. Tror jag ska börja köra lite mer så, eftersom jag inte kommer hinna gå till gymmet lika ofta.


Nu har jag nyss ätit korv och makaroner med en massa grönsaker. Gott! Och nu ska jag försöka plugga lite till och tagga inför träningen!

fredag 14 oktober 2011

Puma

Igår var det en väldigt lång dag. Åkte till skolan 7:30 för att plugga. Vi trodde att vi skulle ha seminarium 13:15, men det visade sig vara 15:15 vilket innebar att jag skulle få ta 18:06-tåget hem. Så 18:30 var jag hemma igår. Jag var i princip bara hem och vände, för 20:00 var det dags för innebandyträning. Igår när jag la mig var jag rätt trött.

Idag har jag haft vilodag, förutom en promenad mitt på dagen. Jag har även fått en del plugg gjort. Nu sitter jag och väntar på att Niklas ska komma hem och då blir det mat. Kycklingpasta!

onsdag 12 oktober 2011

Brödrecept

 Det här receptet har jag hittat på matklubben.se och det är till för de som går på en proteindiet, alltså Dukan som jag testade förut.

  • 3 ägg
  • 120 g keso
  • 5 msk havrekli
  • 4 msk majsmjöl
  • 1 msk krossade linfrön (jag tog hela)
  • 3 tsk bakpulver
  • 2 msk Canderel (jag har annat)
Sätt ugnen på 200 grader

Blanda allt till en smet och bred sedan ut smeten på en plåt med bakplåtspaper, ca 1 cm tjock. 
Grädda i ca 10 minuter eller tills det blir gyllenbrunt.

Det blev faktiskt väldigt gott, speciellt med ost på!

tisdag 11 oktober 2011

Tacolunch

I morse blev det morgonlöpning. Eller lite blandat med jogg, promenad och lite fortare löpning. Sen blev det frukost, Dexter, plugg och sen gymmet. Idag körde jag axlar och bröst. Efter gymmet och jag och handlade lite och nu har jag ätit tacos till lunch.

Nu blir det lite mer plugg!

söndag 9 oktober 2011

Skärpning!

Nu är jag tillbaka i Arboga igen. Helgen har bestått av alldeles för mycket onyttigt, så från och med nu blir det skärpning på den fronten. Jag har även fått med mig min andra halva på den dealen! Perfekt!

Imorgon kommer det nog ett lite längre inlägg.

torsdag 6 oktober 2011

Kvällsäggmacka

Idag har jag varit i Örebro hela dagen. Kom till skolan vid halv nio, då började vi med att kolla igenom en annans arbete som vi ska opponera på imorgon. Sen gjorde vi klart, eller nästan klart, till första seminariet på delkurs 2. Efter det blev det en sväng på stan och jag hämtade ut min vinterjacka på Stadium, så nu kan det bli kallt.


Sitter nu och smaskar på äggmackor och kollar lite på tv. Imorgon är det examinationsseminarium och sen tar jag tåget till Västerås där Niklas plockar upp mig och sen vidare mot Alfta!

onsdag 5 oktober 2011

Morgonlöpning

Nu har det varit tyst här i några dagar, jag har helt enkelt inte haft någon lust att skriva.

Har nyss varit ute och sprungit. Det blev en lugn morgonrunda då benen är rätt sega från gårdagens benpass. Det känns att jag inte har sprungit så mycket den senaste tiden. Konditionen är inte alls som den var i mitten på sommaren. Jag ska försöka springa lite mer. Kanske två gånger i veckan i alla fall.


Bild från i somras. Då var jag brun och fin!

söndag 2 oktober 2011

Morgonpromenad på tomma gator

Published with Blogger-droid v1.7.4

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek