söndag 10 augusti 2008

Perssons Pack

Lite efter elva åkte jag och Niklas till Barnens hus, vi skulle köpa present åt Oscar som fyller år på måndag. Det blev ett presentkort. När vi kom fram ville Hampus hoppas på stutdsmattan direkt, så det var väl bara att hoppa det. Hehe. Fast det är roligt också. Sen fick vi fika och satt och pratade och så. Niklas fick prova Mickes hagelgevär. Han fick lite ont i axeln av trycket.

Vid halv två åkte vi vidare till Bollnäs. Vi skulle på Mobackes och köpa badsand åt djuren. Sen åkte vi till Alfta. Niklas hade sin nya radiostyrda bil med sig, han tänkte köra lite där och visa den för Oskar. Oskar tyckte nog att det var roligt i alla fall. Han stod och tittade på när Niklas körde hela tiden. Han var nog lite avundsjuk. Hehe.

Halv sju var vi bjuden på mat hos Niklas mormor och morfar i Edsbyn. Köttbullar, prinskorv och potatis fick vi lite yngre och de andra åt surströmming. Det luktar inte så värst gott. Nio åkte vi till Alfta igen, lämnade bilen hos Niklas mamma och pappa och gick sen ner till Stormässan där Perssons Pack skulle spela. När vi kom dit var det lång kö utanför, drygt, men det gick i alla fall rätt fort att komma in. Spelningen var bra tycker jag, men lite kort.

Inga kommentarer:

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek