onsdag 24 juli 2013

Träningskläder

Det finns inte mycket som är bättre än att träna i nya träningskläder. Igår satt jag och kollade på Sportamore och hittade detta:

Är det så här man ska se ut på  gymmet nu alltså? Annars finns det mycket fint på sportamore, bl.a. ligger detta på önskelistan:



Det finns så mycket fint jag vill ha. Jag har även hittat en ny blogg som jag börjat läsa lite grann och där hittade jag ett väldigt snyggt linne med en vldigt bra text på, det hittar ni HÄR.

söndag 21 juli 2013

Löparmotivationen

Just nu är inte löparmotivationen på topp. I våras tränade jag mycket löpning pga att jag skulle springa Vårruset och nu har jag börjat gymma igen så nu är jag lite nykär i det. Idag blev det dock ett intervallpass. Det stod på schemat som jag får från innebandyn. Intervallerna bestod av springa 90 sekunder och vila 30 sekunder x 12. Det kändes helt okej. Dom första intervallerna var jobbigast, för då sprang jag bara och tänkte på hur många jag hade kvar.

 Före och efter dagens träning

Igår kväll åkte jag och Marcus ut och fiskade. Först åkte vi till ett ställe som inte var speciellt bra och det var lite krångligt att komma dit. Sen åkte vi till ett jättemysigt ställe där jag fick napp så fort jag stoppade ner kroken nästan. Men det var inte ätbara fiskar tyvärr. Jag vi en som var jättestor, tyvärr fick jag inte upp den för den bet av linan. Tror aldrig jag fått en så stor fisk förut. Innan vi åkte hem blev det ett kvällsdopp.

Marcus igår kväll

På dagen var vi till Slagsta och åt glass. Jag har tjatat lite om att jag vill åka dit eftersom jag aldrig varit där. När jag hade ätit lite mer än hälften började det gå trögt, men man kan ju inte lämna så god glass! 

Snickersnäcka

onsdag 17 juli 2013

Armhävningstest

De senaste två dagarna har det blivit mycket träning för benen. Benpass på gymmet och 400 meter utfall. Idag har jag träningsvärk i ben och rumpa och det gör ont för varje steg jag tar. Skönt, fast ändå inte.

Idag blev det ett axel- och bröstpass på gymmet och nu på kvällen 40 minuter löpning. Löpning var inte så skön pga träningsvärken, men det kan ju vara bra för att få bort den också.

Idag efter gymmet.

På min och Marcus 1-årsdag fick jag en träningsdagbok (som jag tycker mycket om!). I träningsdagboken finns det olika tester man kan göra för att se om man utvecklas och blir starkare. Ett av testerna är armhävningar och då är testerna uppdelade för män och kvinnor. Kvinnorna ska göra på knä. Varför!? Det tycker jag är väldigt dåligt, det kan man väl få välja själv om man vill göra eller inte. Jag tycker nästan att det är svårare att göra på knä, tekniken blir så konstig...


 Armhävningstestet och träningsdagboken


lördag 13 juli 2013

Hemma igen!

Jag vill så gärna komma igång med bloggandet igen, men det blir aldrig av. Den här gången ska jag verkligen försöka!

Det har hänt en del grejer sen sist. Jag har bestämt mig för att spela innebandy igen och den här gången blev det IBK Köping div1. Just nu blir det inte så mycket löpning, utan vi har ett träningsschema där som jag följer. Det är ganska skönt. Och roligare än att bara springa. Det blir även träning på gymmet, som nu har blivit Member24. Väldigt bra gym tycker jag och det känns bra att komma igång med styrketräning igen.

Sen så har jag/vi varit i Söderhamn och vi var mest ute i stugan och bara va. Sista dagen innan vi skulle åka tillbaka till Västerås var jag med på Söderhamns skärgårds triathlon. Det var 750 m simning, 2 mil cykling och 5 km löpning. Det var väldigt roligt, men också jobbigt så klart. Men jag kan absolut tänka mig att göra det igen. Simningen var värst...








31 juni bar det iväg mot Danmark och Köpenhamn. Där var vi bara över natten, så dagen efter åkte vi vidare mot Lökken och där var vi i en vecka. Det var inte så bra väder, men skönt att komma iväg ett tag. Efter den här veckan var det skönt att komma hem och få lite ordning på kost och träning igen. Det blev träning där nere och vi åt inte så dåligt, men det blir ändå bättre när man kan välja lite mer själv.

  
Bild på hela gänget (har snott bilden, hoppas det inte gör något!)






Nu har vi snart varit hemma i en vecka och den här veckan har sett väldigt bra ut träningsmässigt.

* Måndag: Innebandyträning (Löpskolning, sprint, styrka och innebandy)
* Tisdag: Gym
* Onsdag: Skulle ha varit löpning, men jag hade sån träningsvärk i vaderna så det blev bara promenad
* Torsdag: Innebandyträning (Styrka + innebandy)
* Fredag: Gym

Idag blir det nog vila. Men imorgon är det dags för intervaller!

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek