onsdag 26 november 2008

Cosmonova

Ungefär två timmar tog det till Stockholm härifrån med buss. Helt okej. Det gick faktiskt rätt fort att åka. När vi kom fram gick vi först på museet och kollade, det har jag sett några gånger men det är alltid roligt. Efter vi hade gått klart där inne var det dags för mat... Vi hade så klart mat med oss, pannkakor som skulle värmas till ca 30 barn. Det tog tid och det fanns inte speciellt många sittplatser till en början, för det var precis när alla andra också skulle äta. Det gick bra till slut i alla fall.

Då var det dags för filmen. Den var skitbra. Det var läskigt när det var 3D. Haha. Det kändes verkligen som att fiskarna simmade precis över och under en själv. Det läskigaste var när dom kom rakt emot en. Det var intressant också. Det handlade om en massa djur som levde i vattnet för väldigt många miljoner år sedan, som människor har hittat och grävt fram nu.

Bussresan hem var inte allt för rolig. Massa barn som sitter och skriker till varandra och skickar "brev". "Skicka till Kalle, läs inte", "skicka till Kajsa, läs inte". Varför inte bara gå och prata med varandra?

Det var i alla fall snällt att jag blev bjuden på allt det här. :)

3 kommentarer:

Emelie sa...

Som att vi var änglar när vi var... (hur gamla är snorungarna?)?

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Ja, det är väl klart att vi var änglar. :p Dom är 9-10 år.

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek