För 6 - 8 personer
Ingredienser
900-1000 g kycklingfilé i bitar3-4 pressade vitlöksklyftor
2 tsk salt
2-3 krm svartpeppar
2-3 tsk oregano
500 g krossade tomater
3-4 dl matlagningsgrädde
200-300 g fetaost i bit eller tärningar
Gör så här
Skär kycklingfiléerna i bitar och stek dem sedan med vitlök, salt och peppar. Häll över krossade tomater och matlagningsgrädde och låt puttra tills kycklingen är genomstekt.
Tärna eller bryt ned fetaost och strö över oregano och låt bli genomvarmt. Grytan är klar när osten börjar bli lite \"seg\".
Servera med ris eller bulgur och en grönsallad.
---------------------------------------------------------Tärna eller bryt ned fetaost och strö över oregano och låt bli genomvarmt. Grytan är klar när osten börjar bli lite \"seg\".
Servera med ris eller bulgur och en grönsallad.
Det här har vi ätit idag och det var riktigt gott. :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar