måndag 30 juni 2008

Första riktiga jobbdagen

Idag är det min första riktiga jobbdag. Förut har jag bara haft intro och en massa utbildningar. Jag är skitnervös, för nu måste jag göra en massa saker själv och det är skitsvårt att komma ihåg vad alla ska ha hjälp med. Eftersom jag kommer vara på fyra olika avdelningar kommer det bli ännu svårare. Jag hoppas verkligen att dom förstår att jag inte kan klara av allt på en gång.

Idag, nu på förmiddagen, har jag varit duktig. Först var jag på Synsam igen och äntligen fick jag ha linser igen. När jag var klar där åkte jag till ungdomsmottagningen och sen apoteket. Jag har även beställt klipptid och varit på CFL för att jag kanske ska läsa Historia A till hösten, om jag får dispens i Gävle och om jag inte kommer i Stockholm. Det känns skönt att ha fått gjort så mycket innan klockan elva till och med.

söndag 29 juni 2008

Tatueringar




Jag håller på att kolla lite på tatueringar. Alltså stilen som jag ska ha. Jag vill nog i alla fall ha skrivstil tror jag. Den högst upp tror jag att jag tycker om bäst just nu, fast kanske lite tjockare. Det är ungefär en månad kvar nu, så jag har ju ett tag kvar att bestämma mig på. Om någon har något förslag eller är duktig på att skriva själv får denna någon gärna hjälpa till.

Vuxen eller fjortis?

Enligt vuxenpoang.com ska jag vara 29,4 år. Alltså tio år äldre än jag är. Kul. Hehe. Jag fick 16,1 vuxenpoäng. Vet inte riktigt hur det räknas.

Jag gjorde även fjortistestet. Där blev jag 12,8% fjortis. Det är ju inte så farligt. Hehe. Jag kan nog anse mig själv som att vara mer vuxen än fjortis i alla fall.

lördag 28 juni 2008

Chilla och Salvia




Chilla och Salvia har varit ute och sprungit på golvet idag. Dom har inte ätit så mycket på äpplet som det ser ut. Det vore inte allt för bra. Hehe. Eftersom att degusar är diabetiker ska dom inte äta mycket socker eller fett, och det är ju i alla fall mycket socker i äpplen. Även om det är bra socker, så är det inte det för dom.

Lastbilstur

Igår var jag till Synsam igen. Jag måste ha glasögonen hela helgen också. Det hade blivit bättre, men inte helt bra. Jag ska dit igen på måndag och då hoppas jag verkligen att det har blivit bra.


Lite senare igår åkte jag iväg med Niklas när han jobbade. Vi åkte till Hagsta vid 16:45, där skulle dom byta. Sen bar det av ner till Karlstad. Det gick ganska bra faktiskt. Det var på hemvägen det blev lite tråkigt, men jag sov ganska mycket då också. Ungefär 07:30 var vi hemma igen och nu har vi sovit i cirka fyra och en halv timme.

Det hade varit en olycka

Niklas lastar

Främlingshem

fredag 27 juni 2008

Bara för att jag inte har något att göra och inte vill sova

Höger- eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu:
Trött

Favoritgodis:
Choklad

Är det nåt du absolut inte äter:
Fiskbullar

Kläder just nu:
Mjukisar och linne

Musik just nu:
Ingen
Sommarplaner:
Jobba

Saft eller alkohol:
Det blir nog saft. Hehe.

Hur många kuddar sover du med:
2

Favoritväder:
Soligt och varmt

Morgon- eller nattmänniska:
Inget av det, men morgon om jag måste välja

Sparare eller slösare:
Både och

Kommer du ihåg din första kärlek:
Japp

Tror du på mirakel:
Jorå

Hur många barn vill du ha när du blir stor:
Två tror jag

Bio eller promenad:
Promenad

Stjärntecken?
Stenbock

Rädd för insekter?
Vissa

Det här är jag bra på:
Allt! Haha

Största svaghet:
Oj, kanske lite för blyg ibland

Chips, morötter eller godis?
Godis

Pizza eller hamburgare?
Pizza

Skriver du dagbok?
Näe, men blogg

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Ja

Stökigt eller välstädat?
Vill ha välstädat, men det ser ofta inte ut så

Är du rädd för blod?
Näe

Saltar du på maten?
Inte ofta

Gillar du att sjunga?
Njä...

Anser du att du är stark?
O ja ;)

Brukar du sola?
Japp

Vad gör du om du får hicka?
Håller andan

Kaffe, te eller inget?
Inget

torsdag 26 juni 2008

Äntligen helg!

Nu har jag helg i tre dagar, mycket skönt. Det har gått bra den här veckan tycker jag. Det känns som att jag börjar lära mig det mesta nu. Även om det finns hur mycket som helst som jag inte kan än.

Alla pensionärer är så tacksamma för allting. De säger tack för all man gör och hjälper dom med. Även om det bara är en jätteliten sak. I och för sig kan det vara en stor sak för dom.

Jag hoppas verkligen att jag får ha linserna imorgon. Det är så jobbigt med glasögonen. Imorgon ska jag nog kolla på nya när jag ska dit. Jag ska även följa med Niklas i lastbilen imorgon. Får se hur roligt det blir. Hehe. Närå, det ska nog gå bra. Det var ett ta sen jag gjorde det nu.

onsdag 25 juni 2008

Snart dags för jobb igen

Idag börjar jag 14:15 och slutar 21:45. Det är ganska skönt att jobba på kvällen faktiskt, det är inte riktigt lika mycket att göra då. Det är värst på morgonen när alla ska upp och äta frukost och så. Jag har fortfarande bara intro, så då behöver jag inte göra mycket alls. Nästa vecka börjar jag jobba"på riktigt".

Igår när jag jobbade så märkte jag att det var en som jag jobbar som gick kollade på mina fötter ibland under dagen. Och efter ett tag när vi satt och väntade på en annan så kollade hon igen och sa: "Du har inte så stora fötter du va?". Jag har foppatofflor där och på dom har jag största storleken på barnstorlekarna. Det är nog typ 35 eller nåt. Så nej, jag har inte så stora fötter. Hehe.

tisdag 24 juni 2008

Synförändring

Där jag har varit dom två senaste dagarna på jobbet har nog varit bäst. Det är lite friskare pensionärer. De behöver inte riktigt lika mycket hjälp. Plus att det är lite roligare personal på den sidan. Nu är det två till som sagt att jag är lik Sofia, så det måste verkligen vara nånting.

Idag har jag varit till Synsam på kontroll. Det gick inte allt för bra. Jag har fått typ nåt "skavsår" på hornhinnan, så jag måste vara utan linser tills på fredag. Jobbigt. Men det är väl bara att vänja sig vid glasögonen. Jag funderar på att köpa nya. Synen hade ändrats lite också. Jag har haft -1,75 på båda ögonen väldigt länge och nu var det -1,5 på höger och 2,0 på vänster. Det var lite konstigt. Det kanske är den andra optikern som varit lite lat. Hehe.

Idag fick jag min Winnerbäck-tröja som jag har beställt. :)


Nu på kvällen har jag varit och avslutat mitt Faxe-kort. Jag kommer inte gå dit nånting nu på sommaren, så det känns lite onödigt att ha det kvar. När jag hade gjort det åkte jag hem och duschade och sen blev det Allsång på Skansen. Miss Li var med. Hon är bra. Christer Sjögren var också med, han är inte riktigt lika bra. Jag klarar inte av att titta på honom ens. Ta bort honom! Hehe. Och efter det blev det Morden i Midsomer och nu sitter jag här. Snart ska jag nog spela lite Rollercoaster Tycoon.

måndag 23 juni 2008

14:15 - 21:45

Idag är det dags för jobb igen. Jag börjar 14:15 och slutar 21:45. Jag känner inte alls för att gå dit idag. Jag är så sjukt trött och jag vet inte varför. Jag får ju pengar av att vara där, så det får väl locka. Hehe. Innan jag åker dit ska jag till Synsam och beställa tid. Jag har inga linser kvar och jag skulle ha bytt för någon dag sen. Jag ska även till CFL och se om dom kan hjälpa mig att börja med historian.

Synd att Spanien vann igår, men dom var nog det bättre laget.

söndag 22 juni 2008

Omplanterande

Idag har det inte hänt så mycket. Jag och Niklas tog en sväng ner till vattnet för att se hur många grader det var i vattnet. 11 grader var det. Jag badade förresten igår och det var nog lika många grader då också. För det gjorde ont i kroppen när jag gick i. Jag hade bestämt att jag skulle i, så då kunde jag inte låta bli.

När vi kom hem åkte vi och handlade och sen la vi oss ute på gräset. Jag planterade om min första växt någonsin. Haha.


Jag ser ut som en lite unge

Vi har fåglar i en holk på stugan

Blommor

Min första omplanterade växt, basilika

Stugan

Igår vid ett åkte jag och Niklas ut till stugan. Vi skulle sätta i båten var det bestämt, och det gjorde vi. När vi hade ätit tog jag och Niklas en promenad på ungefär en timme. Vi gick på en väg som vi gick på för cirka två år sen. Vi kom inte riktigt ihåg vart vi hade gått nånstans först, men mamma visste så det var inte så hitta till slut. Sen blev det fotboll. Jag tycker lite synd om Holland, men det var ändå roligt att Ryssland vann.

Niklas och John med motorn


Båten är i


John på väg till bryggan

lördag 21 juni 2008

Bergsbo och midsommarafton

I förrgår var jag och Niklas till Bergsbo, det ligger typ mittemellan Alfta och Edsbyn nånstans. Det var roligt. Vi började med att äta och medan gjorde vi några tipsfrågor. Frågorna var knutna till tävlingar efteråt. En fråga var t.ex. Vem är mest rund under fötterna? Vi skulle då gissa på sex personer, den vi trodde var mest rund under fötterna. Tävlingen var att vi skulle stå på två tennisbollar och den som klarade längst var mest rund. Det var åtta tävlingar till, men jag orkar inte skriva alla.

Vi spelade även fotboll. Jag, Elin och Mathilda mot Niklas, Jonas och Oskar. Killarna mot tjejerna, och tjejerna vann såklart. Det var riktigt roligt, fast jag fick lite ont i knät. Jag är väldigt sugen på att börja spela fotboll igen, men jag tror inte det blir nåt.

Igår började jag med att vara hos Emelie. Jag, Emelie och Jossan. Vi åt räkor, ägg, kyckling och bröd. Det var mycket gott. Det var så länge sen jag åt räkor. Vid halv åtta åkte vi till Titti. Där var det några tjejer. Där blev det lite spel, Med andra ord. Där blev det en väldig inlevelse. Hehe. Vid elva gick vi ner på stan och vid halv ett kom Niklas och hämtade mig. Han skulle åka och knäppa lite kort, så jag följde med.

Alice och Emelie

Emelie och jag

Mickis, Alice och Emelie, "med andra ord"

Mickis och Emelie, på väg ner på stan

torsdag 19 juni 2008

Brandutbildning

Igår kväll när jag skulle sova tänkte jag på om jag skulle bli själv på brandutbildningen. Det blev nästan så. Vi var två stycken. Först fick vi kolla på ett bildspel och några filmer. Lite segt. Sen fick vi gå ut och släcka en "människa" med en filt och nånting med gasol. Vi fick även prova en brandpost. Efter det fick vi låtsas att det brann i ett rum. Där låg det en människa och sov som vi skulle släpa ut med hjälp av madrassen och ett brandlakan. Brandlakanet ligger tydligen under madrassen. Det hade jag ingen aning om. Eftersom vi bara var två så gick allting fort så vi fick sluta två timmar tidigare. Det var riktigt skönt. Jag ska nog sova en stund snart.

Dom här två veckorna som jag har jobbat nu har jag hört typ 5-6 gånger att jag är lika min syster, Sofia. "Har du en syster som heter Sofia?", "Är du släkt med någon som heter Sofia Leek?" osv. När jag säger "ja" har de flesta sagt: "Det syna". Så jag är antagligen ganska lik henne, även fast vi bara är halvsyskon. Idag på brandutbildningen var det någon som hade varit godman åt Andreas, min storebror, och någon som hade jobbat med Elisabeth, deras mamma. Alla verkar känna till Leekarna. Hehe.

onsdag 18 juni 2008

Dålig match

Jag måste säga att det var en av dom sämre fotbollsmatcher jag har sett. Dom hade inte ett enda pass som gick rätt, eller någonting annat. Ljungberg och Mellberg var bra. Källström var också bra när han fick komma in. Jag förstår inte varför han inte får spela mer.

Fotboll och historia

Nu är äntligen arbetstekniken klar. Vi fick ett fint litet intyg på att vi har gått den där grundkursen också.

Igår skulle jag ha åkt till Faxe och avslutat mitt gymkort, men jag somnade. Jag sov från ca 19:00 till 21:00. Jag var rätt trött. När jag vaknade tittade på Frankrike - Italien. Jag tycker lite synd om Frankrike faktiskt. Dom har inte varit speciellt bra det här EM:et. Jag tror dom saknar Zidane.

Ikväll blir det också fotboll, Sverige - Ryssland. Jag hoppas i alla fall dom klarar oavgjort, annars blir jag besviken.

Jag har äntligen fått svar från syon också. Hon hade skrivit något namn som jag skulle ringa till och prata med på CFL. Så jag får väl göra det imorgon eller nåt. Orkar inte idag. Det vore ju bra att veta om jag får dispens för historian också, så jag inte läser den i onödan.

tisdag 17 juni 2008

Trött efter två dagars jobb

Nu är jag äntligen hemma efter två dagars jobb. Jag är riktigt trött nu måste jag säga. I morse klev jag upp halv sex, började sju, och igår slutade jag kvart i tio. Så jag har inte sovit allt för mycket i natt.

Dom här två dagarna har jag varit på en avdelning med dementa. Det är lite roligare än där det var förståndshandikappade pensionärer. Det är en tant som går runt, runt hela dagarna. Det måste vara riktigt jobbigt, att aldrig kunna slappna av riktigt. Idag har jag även varit på lyftteknik, alltså hur man använder olika lyftar och selar. Både från liggande till sittande och sittande till stående. Det är ganska mycket att lära sig, men det ska nog gå.
Den här används till från sittande till stående
Den här används till från liggande till sittande

Imorgon ska jag på sista arbetstekniken och på torsdag är det brandutbildning.

måndag 16 juni 2008

Snart dags för jobb

Då var det snart dags för jobb igen. Eller först ska jag som sagt till Hedbacka på arbetsteknik igen. Fast det är bara fyra timmar den här gången. Jag har ingen lust med någonting av det idag, för jag blir aldrig frisk någon gång. Idag är jag mer snorig känns det som och ont i halsen, men hostan har nog försvunnit i alla fall. Hoppas att det andra blir bra snart också. Det kanske inte är så bra att vara sjuk om jag ska jobba heller. Då kanske gamlingarna blir sjuk också och det är ju inte så bra.

söndag 15 juni 2008

Bilder från idag





Fler bilder finns som vanligt på bilddagboken.

När man inte kommer ihåg får man säga: Bla bla bla

Vid tolv ungefär åkte vi till Alfta. Vi hamnade förstås på Mobackes först. Niklas köpte lite smågrejer och så köpte vi nå "godis" till degusarna. Vid två kom vi till Alfta och då kom vi på att vi var hungriga. Vi åkte ner till Ica och köpte kräm. När vi skulle åka ut från parkeringen var det en tant i bilen framför som börjar backa för att en annan bil ska svänga in där. Smart, nej. Hon backar in i Niklas bil. Först trodde vi att hon skulle åka därifrån, men hon åkte bara över vägen och ställde sig. Där stod hon i såna fall ännu mer i vägen. Som tur var blev det ingen skada på bilen.

Vid halv sex åt vi ungefär. Då sa Oskar en massa roliga kommentarer. Bl.a. som det står i rubriken. Det var något mer roligt också som jag inte kommer ihåg. När vi var klar sa Niklas att han hade med sin radiostyrda bil och då sken Oskar upp. Då åkte vi ner till en bana som finns i Alfta och Niklas körde lite. Oskar ville så klart också prova, men den går lite för fort för honom. Niklas fick stå bakom och Oskar fick prova lite grann i alla fall.

100 inlägg

Det är blir mitt hundrade inlägg.

Jag har varit halvsjuk i över en vecka nu, det verkar inte vilja bryta ut riktigt. Jag har ont i halsen, hostar och snorar, men nästan bara på morgonen och på kvällen. Under dagarna försvinner det. Det är i och för sig bra, men jag vill bli riktigt frisk någon gång så jag kan börja träna igen. Jag har inte tränat någonting sen studentveckan tror jag. Jo, jag har varit ute och gått en gång. Hehe.

Jag och Niklas ska i alla fall gå ut och gå en sväng. Sen ska vi åka till Alfta.

lördag 14 juni 2008

Ändringar

Jag håller på att ändra lite på bloggen. Jag kan inte så mycket om sånt här, så Niklas har hjälpt mig lite. Jag har kommit på att jag ska försöka lära mig sånt så jag kan fixa själv. Det tar nog ett tag innan jag kan det, men jag det går nog till slut. Vi får se om det kommer några fler ändringar sen någon gång.

Idag har jag inte gjort mycket heller. Varit och handlat med Niklas bara. Vi har bakat pizza idag, den blev väldigt god måste jag säga.

Tråkigt att Sverige förlorade idag. Jag tycker att dom spelade bra. I och för sig skulle kanske Spanien ha haft två straffar. Jaja, nu är det bara att hoppas att dom vinner mot Ryssland och att rätt lag vinner den andra matchen.

Imorgon ska vi kanske åka till Alfta, om det blir tillräckligt bra väder. Kanske annars också. Om vi åker blir det antagligen Mobackes också. Hehe.

Jag hoppas att min externa hårddisk hinner komma innan midsommar. Jag beställde den i tisdags och det skulle ta 6 - 12 dagar. Det börjar bli fullt på hårddisken på datorn.

fredag 13 juni 2008

Arbetsteknik

Oj, oj, oj vad jag ska bli duktig på arbetsteknik inom vården. Hehe. Det är i alla fall ganska bra saker vi lär oss. Vissa saker är egentligen ganska självklara, men det tänker man inte på. Mycket kommer jag nog glömma bort också eftersom det är så mycket på en gång. Men jag ska försöka komma ihåg det mesta. På måndag och onsdag ska jag också dit, Hedbacka. Fick reda på att det var där igår, annars hade jag åkt till Björkbacka och det är ju en viss skillnad. På måndag ska jag hinna från Hedbacka till Björkbacka på noll minuter, det kan bli lite svårt. Hehe. Arbetstekniken slutar klockan fem och jag ska börja klockan fem i Ljusne. Jaja, jag får ringa till min chef och fråga.

På torsdag är det brandutbildning. Det kan kanske vara lite intressant också.

torsdag 12 juni 2008

Lars Winnerbäck

Idag har vi äntligen beställt biljetter. :) Det blir i Gävle den 15 augusti.

onsdag 11 juni 2008

Slappdag

Idag har jag inte gjort många knop. Jag klev upp ungefär halv elva, åt frukost och duschade. Sen kollade jag klart på Grey's anatomy-avsnittet som jag somnade till igår ungefär. Vid halv ett åkte Niklas och jobbade och då kollade jag på lite med Grey's anatomy. Vid två somnade jag och sov ungefär till fyra. Det var ganska skönt. Hehe. Jag är lite halvt sjuk. Jag hade jobbig hosta i morse, men det har i alla fall gått över nu. Jag har städat lite grann också, men det var inte mycket. Nu sitter jag och kollar på fotboll. Det känns som det kan bli ganska mycket fotboll nu och ett tag framåt.

Jag är ledig imorgon också. Skönt. Fast det är lite tråkigt när jag inte har så mycket att göra. Något ska jag nog hitta på.

tisdag 10 juni 2008

Ge mig Zlatan ;)

Jag menar att han är bra, inte snygg.

Jobb och fotboll

Då var dom två första jobbdagarna över. Det har gått rätt bra ändå, bättre än väntat. Tycker jag i alla fall. Idag har det varit väldgit lugnt eftersom jag har haft arbetsteknik från 11 till 15. Det var ganska intressant, men även lite segt. Bra saker att veta i alla fall.

Ikväll blir det fotboll. Jag ska hem till Camilla och titta där. Vet inte riktigt vilka som kommer dit, men det blir antagligen roligt.

måndag 9 juni 2008

Jobb

Idag är det dags för jobb. Jag börjar kl. 16:00 och slutar 21:45. Jag får börja med att få OB. Hehe. Det är i alla fall lite bra. Imorgon börjar jag kl. 7:00, tidigt. Så det är bara att lägga sig när jag kommer hem. Ganska skönt det också.

Jag vet inte riktigt hur det blir med maten idag, jag börjar ju fyra och jag vet inte när dom äter. Jag behöver i alla fall inte äta när jag kommer dit och jag vet inte om jag får vara med på maten idag heller eftersom jag har intro och arbetsteknik. Jaja, vi får väl se hur det blir när jag kommer dit.

söndag 8 juni 2008

Vilodag

Idag har det varit en riktig vilodag. Jag har inte gjort någonting alls. Vilket var väldigt skönt. Veckan har varit slitsam men väldigt rolig. En vecka jag aldrig kommer att glömma.

Så här trött har jag varit idag

Balen

Jag klev upp ungefär 9, åt frukost och ringde till mamma för vi skulle åka och köpa lösnaglar. Det gick faktiskt oväntat lätt att sätta på dom, jag brukar inte vara allt för bra på sånt. Vid 12 åkte jag hem till Madde, hennes mamma skulle fixa håret på mig. Jag hade inte förväntat mig så jättemycket, men jag blev sjukt nöjd. När håret och sminkningen var klar åkte jag hem och fixade klart resten, alltså ta på mig klänningen och skorna. Mina fötter hade svällt för att det har varit så varmt, så jag kunde inte spänna skorna. Mamma var tvungen att göra nya hål för att jag skulle kunna ha dom. Det var inte allt för kul. När det var klart knäppte vi lite kort innan vi for iväg till Madde igen.
Vid 16:00 kom han som skulle köra oss till balen. Det var en BMW M3:a. Det gick rätt fort till Kilafors och när vi kom fram blev vi lite nervösa innan vi skulle kliva ur. Det var inte så farligt som vi trodde att det skulle vara.

Det var en lyckad kväll om man bortser från mina fötter. Jag har nog aldrig haft så ont där. Jag gick barfota halva kvällen ungefär. Maten var väldigt god i alla fall. Även om servitriserne var lite klantiga. De spillde vitt vin på Anki och rött vin på min rygg. Tur för dom att det inte kom på klänningen.

Det finns fler bilder från hela veckan på bilddagboken.

Student

Nu är allt slut. Det känns lite konstigt.

I torsdags var jag nervös hela dagen nästan. Jag klev upp kl. 05:15, jag sov hos Niklas och var tvungen att gå hem och byta om. När jag var klar åkte jag till Madde som skulle hjälpa mig att fixa håret lite. Sen gick vi ner till Strykjärnsparken på champagnefrukost.


När den var klar gick vi upp till klassrummet och sedan vidare till kyrkan. Jag fick stipendium, jag har inte riktigt förstått varför. Det var någon som sa att det var alla mina lärare som kommit överens om det, men jag är inte säker. När kyrkan var klar var det dags för mat. Det var riktigt gott, för då var nästan alla dödshungriga. Det var någon pastasallad. Sen var det dags att gå ut på trappan. Då var jag riktigt nervös, men det släppte nästan lika fort när vi kom ut på trappan. Det var i alla fall en härlig känsla.

När alla klasser hade gått ut, som tog ungefär en timme, var det dags att gå runt stan. Det var ganska jobbigt för det var så varmt. Fast det var nog ändå jobbigast att stå och vänta på alla klasser som skulle gå ut, eftersom vi var först ut.

När paraden var klar var det dags att gå upp i klassrummet och få betygen och säga hejdå till lärarna. Sen gick jag hem och för att äta och öppna presenter. Jag fick pengar, smycken och en massa blommor då. Tack för presenterna! :)

På kvällen träffades min klass i Gurkparken. Det var trevligt, men vi satt inte där så jättelänge. Efter ett tag kom Niklas dit och lite senare ändå träffade vi Emelie. Vi hade en väldigt trevlig kväll måste jag säga.

onsdag 4 juni 2008

Studenvecka

Det har hänt en massa saker sen jag skrev sist. Jag orkar nog inte rabbla upp allt.

I måndags var vi först hos Martina och sedan drog vi vidare till Stenö. Det var trevligt.

Igår var vi i Gurkaparken, det var också trevligt. Där var det väldigt blandat med folk. Vi skulle egentligen upp på berget sen, men det blev inget. Vi gick hem till Jenny istället. Var där till två ungefär, då orkade jag inget mer och cyklade hem till Niklas. Han hade precis klivit upp för att han skulle börja jobba.

Idag, än så länge, har det varit brännboll. Det gick inte allt för bra för oss. Det var rätt väntat. Hehe. Det var roligt i alla fall. Idag blir det lugnt, jag blir nog hemma ikväll.

Nu är det bara en halv dag kvar, det är helt sjukt!


Bilder kommer på bilddagboken sen.

Follow this blog with bloglovin

Follow Ida Leek